farve: 724

Bundgaard

The Walk Velcro

599 kr.
The Walk Velcro
Bundgaard
The Walk Velcro
599 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

The Walk Velcro er perfekt til små børn, der øver sig i at gå på egne ben. Skoen har høj ankelstøtte, der hjælper barnet til ikke at overstrække leddet samt god hælstøtte for ekstra stabilitet. Velcrolukningen gør skoen nem at få af og på, samt at justere til det enkelte barn. The Walk velcro er kendt som ""scooter skoen"" som er uundværlig i institutionen, med gummisnude foran, vil denne sko kunne klare det aktive barns leg på legepladsen. Pasformen på denne sko er helt unikt, som du uden tvivl vil se, når de barn går legende let i denne sko.
The Walk Velcro er produceret i bløde, åndbare lædermaterialer og foret med vegetabilsk garvet læder. Sålen er af gummi, og er en del af Bundgaard Zero Heel kollektionen*.
Anbefalet voksetillæg: 12-15 mm.
BESKRIVELSE
Pasform: Bred, men med gode justeringsmuligheder og et smalt slug samt hælkappe for perfekt pasform til både smallere og bredere fødder
Stabil hælkappe giver støtte og et godt hold om foden
Blød og fleksibel
Ekstra polstring i den øvre kant gør den blød og behagelig at have på
Ekstra beskyttelse og forstærkning i tåkappen
Velcrolukningen gør skoen nem at åbne helt op, så den er let at få af og på
Velcrobåndene kan justeres og kortes af, så skoen kommer til at passe perfekt til det enkelte barns fod
PRODUKTINFO
Materiale: Læder (åndbart)
For: Vegetabilsk garvet læder (åndbart)
Sål: Gummi (Bundgaard Zero Heel)
Lukning: Velcro (nem at komme i og tilpasse)
GODE RÅD TIL PLEJE
Det er en god ide altid at imprægnere sko inden brug, for at undgå at snavs, fedt og væske trænger ind i læderet. Vi anbefaler, at imprægneringsmidlet vælges med omtanke.
Læder er et naturmateriale og hvert produkt er unikt. Efter noget tid kan læderet godt se lidt tørt eller træt ud, og trænge til lidt pleje. Start med at tørre skoen/sandalen af med en hårdt opvredet fugtig klud, og lad skoen tørre. Brug herefter skocreme eller læderfedt.
Når produktet er tørret helt ind, kan skoen/sandalen med fordel imprægneres igen. Gentag gerne med jævne mellemrum.
NB.: Undgå at bruge skocreme og læderfedt på ruskind og glittermaterialer.
* BUNDGAARD ZERO HEEL
Bundgaard Zero Heel er kendetegnet ved tynde og fleksible såler, der øger bevægelsesfriheden og giver god fornemmelse af underlaget. Sålerne er flade uden hældrop, dvs. der er samme højde både for- og bagtil.
Tanken bag Bundgaard Zero Heel kollektionen er, at skoene er minimalistiske og udelukkende skal beskytte foden mod underlaget.
Loading...