Vilkår & betingelser gyldige fra 1. maj 2020 og erstatter alle tidligere udgaver af Magasin Goodie vilkår & betingelser. 

Vi opfordrer dig til at læse vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du tilmelder dig. Så ved du, hvad du siger ja til og du får samtidig det bedste indblik i, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

 

1. Introduktion til Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie er et fordelsunivers, der giver dig mulighed for at opnå gaver og andre fordele og giver dig adgang til særlige tilbud, når du shopper i Magasins stormagasiner og på magasin.dk. Formålet med Goodie fordelsuniverset er at kunne give fordele til vores bedste kunder. Det gør vi ved at følge din profil og købsadfærd for at kunne målrette fordele, tilbud og markedsføring præcis til dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.

 

1.2 Når du bliver medlem, bliver du forkælet med fordele som fx gaver, invitationer til events og tilbud om produkter, du kan købe i Magasin og på magasin.dk. Jo større beløb du køber for i Magasin, jo flere og større fordele får du adgang til.

Du kan være medlem på fire niveauer ud fra dine køb: Fra basis Goodie til en-, to- og trestjernet medlem. Når du opnår en ny stjerne, får du en Stjernevoucher på 100 kr., og flere nye fordele venter på dig.

 

1.3 Som Goodie medlem får du en række faste fordele som invitationer til VIP shopping og rabat på kaffe og skønhedsbehandlinger. Og du bliver også løbende forkælet med Goodies udvalgt specielt til dig: Særlige overraskelser som følger din stjernestatus, herunder fx invitationer til konkurrencer, eksklusive events, gaver og lækkerier.

 

2. Sådan bliver du Goodie medlem

2.1 Det koster ikke noget at blive medlem af Magasin Goodie fordelsunivers Du bliver medlem ved at downloade vores Goodie app eller ved at registrere dig på magasin.dk. Her skal du samtidig give dit samtykke til at modtage markedsføring og til at vi må behandle dine personoplysninger.

Vil du have adgang til alle fordele, er det nødvendigt, at du downloader Goodie appen. Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en velkomstmail med et link til din profil på magasin.dk. Her kan du til enhver tid se dit elektroniske medlemskort – ligesom du også altid har det i din Goodie app. Det er ikke muligt at få et fysisk Goodie kort.

 

2.2 Du skal selv færdiggøre din profil på magasin.dk eller i appen, før du er endeligt oprettet som Goodie medlem. I forbindelse med, at du færdiggør din profil, skal du give dit samtykke til medlemskab af Magasin Goodie fordelsunivers. Så snart du er tilmeldt, har du adgang til dine fordele og kan bruge dem hos Magasin. Gaver og øvrige fordele kan ikke udbetales i kontanter.

2.3 Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse og være mindst 13 år for at blive medlem af Magasin Goodie.

2.4 Dit medlemskab samt fordele og goodies er personlige, og kan ikke overdrages til andre og er omfattet af vores vilkår og betingelser. Magasin har begrænsning på ét Goodie medlemskab pr. person. 

2.5 Det er medlemmers eget ansvar samt en forudsætning for at være Goodie medlem, at holde e-mailadresse og kontaktoplysninger opdaterede. 

 

2.6 Det er Magasin du Nord, CVR. 58191213, Kgs. Nytorv 13, 1095 København K., der står bag Magasin Goodie fordelsunivers.

 

 

3. Dit samtykke

3.1 For at kunne tilbyde dig den bedste service skal vi bruge dit samtykke til at behandle dine oplysninger og til at kunne sende markedsføring til dig.

 

3.2 Vi betinger Goodie medlemskab af, at vi må behandle dine personoplysninger og at du siger ”ja tak” til at modtage Magasins generelle nyhedsbreve, samt markedsføring fra Magasins samarbejdspartnere.  

 

3.3 Markedsføring til dig om tilbud fra Magasins partnere vil altid komme direkte fra Magasin. Du vil ikke modtage direkte markedsføring fra vores partnere på baggrund af dit Goodie medlemskab. Magasin videregiver ikke oplysninger om dig til vores samarbejdspartnere. Du kan se listen over samarbejdspartnere, når du giver dit samtykke. Se Magasins aktuelle samarbejdspartnere her

 

3.4 Når du bliver medlem af Goodie, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig med fordele, inspiration, tilbud, invitationer til events og konkurrencer, kampagner, spørgeskemaer m.m., der passer til dig og din profil. Måden vi kan kommunikere med dig på kan variere inden for rammerne af det samtykke, du har givet os. Er det klassisk markedsføring af varer, sender vi i dag primært besked via e-mail. Ved beskeder om services og bookinger m.v. vil du primært få besked via sms eller push-beskeder i appen. Med samtykket kan vi også kontakte dig via sociale medier.

 

3.5 Når du downloader din Goodie app, har du mulighed for at sige ja til at modtage push-beskeder via appen om nye tilbud og fordele. Du kan altid ændre dine app-indstillinger – blandt andet framelde dig push-beskeder.

 

3.6 Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføring målrettet særligt til dig, har du mulighed for at sige ”nej tak” under dine profiloplysninger på det nye site der lanceres i løbet af sommeren. Hvis du siger ”nej tak” til særligt målrettet markedsføring, vil du som Goodie medlem stadig modtage vores generelle nyhedsbrev med tilbud mv.

 

3.7 Du kan altid afmelde dit samtykke til at modtage generel markedsføring fra Magasin, men det betyder, at du ikke længere kan være medlem af Magasin Goodie.

 

3.8 På ”Mit Magasin” kan du desuden rette dine personlige oplysninger og tilpasse de tilladelser, du har givet til Magasin. Blandt andet dit samtykke til, hvordan vi må behandle dine personoplysninger.

 

 

4. Til dig som medlem

4.1 Som Goodie medlem får du din egen side under ”Mit Magasin” på magasin.dk. Du kan til enhver tid logge ind på din profil via din e-mail og dit valgte kodeord. På din side kan du se dine købskvitteringer, og når vi går i luften med nyt site, som sker i løbet af sommeren, vil du kunne tjekke, hvordan du får endnu flere fordele. Du kan også se, hvilket aktuelt Stjerneniveau du er på, og hvor meget du mangler at købe for i kroner for at opnå et nyt Stjerneniveau. Lige som du også kan se, hvor meget du mangler at købe for af hvert beauty brand for at få en Gavevoucher.

 

4.2 Som medlem får du personlige tilbud inden for de typer af produkter, du er mest interesseret i. Dine personlige tilbud finder vi ud fra dit købsmønster og de profiloplysninger, du har givet os. Vi udvikler hele tiden fordelsuniverset, så fordele, tilbud og services passer bedst muligt til dig. Og du får løbende besked, når vi introducerer nye tiltag i Goodie appen.

 

4.3 Med i Goodie fordelsuniverset hører også muligheden for at opnå Gavevouchere fra udvalgte brands. Når du køber flere produkter fra samme beauty brand får du muligheden for at opnå Gavevouchere. Du får en gave (Gavevoucher), når dine samlede køb hos det enkelte beauty brand når op på et bestemt beløb. 

 

4.4 I Goodie appen får du beskeder fra os med tilbud, invitationer til events og andre aktuelle fordele ved at shoppe i Magasin. I appen kan du bl.a. også se dine købskvitteringer, få information om dine fordele og hente dine Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere. På sigt får du også mulighed for at booke tid til vores services bl.a. til personal shopper og beauty-behandlinger.

 

4.5 I Goodie appen kan du bl.a. også se dine købskvitteringer og tjekke, hvilket aktuelt stjerneniveau du er på, og hvor meget du mangler at købe for i kroner for at opnå et nyt stjerneniveau. Ligesom du også kan se, hvor meget du mangler at købe for af hvert beauty brand for at få en Gavevoucher. Du kan også hente de Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere, du har opnået. På sigt får du også mulighed for at booke tid til vores services bl.a. til personal shopper og beauty-behandlinger.

 

4.6 Magasin Goodie er ikke et betalingskort eller kreditkort. Du kan få gaver i form af fx gratis fragtkoder, tilbud eller vouchere i appen, som du kan indløse ved at scanne din app i Magasin eller ved login på magasin.dk.

 

5. Sådan opnår du fordele

5.1 Du får adgang til fordele og Goodies, når du shopper i Magasin. Jo større beløb du køber for i Magasin, jo flere og større fordele og Goddies får du adgang til. Du kan være medlem på fire niveauer ud fra dine køb: Fra basis Goodie til en-, to- og trestjernet medlem. Når du opnår en ny stjerne, får du en Stjernevoucher på 100 kr., og flere nye fordele venter på dig.

 

5.2 Har du opnået en Stjernevoucher, finder du den under dine Goodies i din app. Du kan også indløse voucheren i alle Magasins forretninger, hvor den gælder i 14 dage. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge Stjernevoucheren én gang ved samme køb og den kan benyttes på herre-, dame- og børnetøj. Køber du fx en t-shirt for 50 kr. og ikke andet, vil restbeløbet gå tabt. Så brug hele beløbet på voucheren på én gang. Du får din Stjernevoucher i din Goodie App med det samme. Du kan højst modtage tre Stjernevouchers per år.

 

5.3 Du opnår dine faste fordele og Goodies, efterhånden som dine køb i Magasin bliver registreret i appen. Antallet og størrelsen af dine fordele og Goodies er til enhver tid bestemt af det beløb, du samlet har handlet for i løbet af de seneste 12 måneder. Du vil altså opleve, at omfanget af dine fordele og Goodies ændrer sig, i takt med at din samlede købssum for de seneste 12 måneder ændrer sig.

 

5.4 Vi vil gerne hjælpe dig med at få flest mulige fordele ud af dit Goodie medlemskab. Derfor får du besked fra os, når du – ud fra dine køb – nærmer dig et lavere eller et højere Stjerneniveau.  

 

5.5 Med i Goodie fordelsuniverset hører også muligheden for at opnå Gavevouchere fra udvalgte brands. Når du køber flere produkter fra samme beauty brand får du muligheden for at opnå Gavevouchers. Du får en gave (Gavevoucher), når du samlet har købt for mindst 3.000 kr., 5.000 kr. eller 8.000 kr. hos det enkelte beauty brand inden for rullende 12 måneder. Gavevoucheren gælder i 14 dage. Nogle brands har andre optjeningsniveauer. Når du har opnået et af de nævnte beløb, får du en Gavevoucher i din Goodie app. Herefter bliver din saldo nulstillet, og en ny 12 måneders periode, hvor du kan opnå nye Gavevouchere, begynder. Du kan også sige nej tak til at indløse Gavevoucheren og du fortsætter på dit niveau og kan nu optjene til det næste niveau. Du kan kun benytte din Gavevoucher hos det brand, du har opnået den hos. Antallet af brands hvor du kan optjene Gavevouchere i appen kan ændre sig over tid.

 

5.6 For at opnå dine fordele, Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere skal du scanne din Goodie app i Magasins forretninger eller ved at logge ind på magasin.dk, hver gang du køber noget.

 

5.7 Den samlede sum af dine køb i Magasin og på magasin.dk bestemmer, hvilke fordele, Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere du kan opnå. Hvert af dine køb bliver regnet med i din samlede købssum. Hvis du fortryder et køb inden for den til enhver tid gældende byttefrist, bliver dit køb ikke regnet med i din samlede købssum. Det gælder også, hvis en eventuel gavemodtager fortryder et køb inden for den gældende frist.

 

5.8 Scan altid din Goodie app ved hvert af dine køb. Det er ikke muligt at scanne dine køb efterfølgende. Køb, du ikke har scannet, tæller ikke med i den samlede købssum, som bestemmer de fordele, Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere du kan opnå.

6. Goodie medlem i Danmark
6.1 Medlemskabet er et nationalt program og er begrænset til køb i Magasin samt online på magasin.dk. Du kan kun opnå fordele og goodies ved at shoppe i Danmark.

7. Ophør af dit medlemskab eller af Goodie fordelsuniverset

7.1 Magasin forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser for Goodie fordelsunivers. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid – via Goodie appen eller magasin.dk – trække dit samtykke tilbage og lukke dit medlemsskab med øjeblikkelig virkning.

 

7.2 Magasin forbeholder sig også ret til helt at lukke Goodie fordelsunivers – eller lukke dele af Goodie fordelsunivers ned løbende. Hvis Magasin vælger at lukke Goodie fordelsunivers, vil det ske med minimum 1 måneders varsel. I opsigelsesperioden kan du ikke opnå nye fordele, Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere, men du kan godt benytte dig af dem, du allerede har opnået. 

 

7.3 Du skal bruge dine opnåede fordele mv., inden dit medlemskab stopper. Det gælder både, hvis du selv melder dig ud, eller hvis Magasin lukker Goodie fordelsunivers ned. Hvis du melder dig ud af Goodie fordelsunivers, vil alle dine opnåede og ubenyttede fordele mv. automatisk blive slettet – så sørg for at bruge dine dem inden.

 

7.4 Vi sletter automatisk din profil, hvis du ikke har været aktiv Goodie kunde i 2 år.

 

7.5 Hvis Magasin konstaterer misbrug af dit Goodie medlemsskab, forbeholder Magasin sig ret til at lukke dit medlemskab med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at vi annullerer dine opnåede fordele, herunder også Goodies, Stjernevouchere og Gavevouchere, der allerede er udleveret i din app. Misbrug kan samtidig føre til permanent ekskludering af Magasin Goodie fordelsunivers. Magasin betragter f.eks. snyd med fordele eller anden uacceptabel opførsel over for Magasins ansatte som misligholdelse.

 

8. Kontakt os
8.1 Har du spørgsmål til Goodie fordelsuniverset, kan du kontakte Magasin Kundeservice på www.magasin.dk  eller på telefon 33 11 44 33.

Loading...