Log ind

Vilkår & betingelser gyldige fra 01. februar 2022 og erstatter alle tidligere udgaver af Magasin Goodie vilkår & betingelser. 

Vi opfordrer dig til at læse vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du tilmelder dig. Så ved du, hvad du siger ja til og du får samtidig det bedste indblik i, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

 

1. Introduktion til Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie er et fordelsunivers, der giver dig mulighed for at opnå gaver og andre fordele og giver dig adgang til særlige tilbud, når du shopper i Magasins stormagasiner og på magasin.dk. Formålet med Goodie fordelsuniverset er at kunne give fordele til vores bedste kunder. Det gør vi ved at følge din profil og købsadfærd for at kunne målrette fordele, tilbud og markedsføring præcis til dig. Vi behandler dine persondata for at kunne administrere dit medlemskab, læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.

1.2 Når du bliver medlem, bliver du forkælet med fordele som fx gaver, invitationer til events og tilbud om produkter, du kan købe i Magasin og på magasin.dk. Jo mere du shopper for, jo flere fordele og Goodies får du adgang til som medlem.

Du kan være medlem på fire niveauer ud fra dine køb: Fra Goodie basis til en-, to- og trestjernet medlem. Når du opnår en ny stjerne, får du en Stjernevoucher på 100 kr., og flere nye fordele venter på dig.

1.3 Som Goodie medlem får du en række faste fordele som invitationer til VIP shopping og rabat på kaffe og skønhedsbehandlinger. Du bliver også løbende forkælet med Goodies udvalgt specielt til dig: Særlige overraskelser som følger din stjernestatus, herunder fx invitationer til konkurrencer, eksklusive events, gaver og andre lækkerier.

 

2. Sådan bliver du Goodie medlem

2.1 Det koster ikke noget at blive medlem af Magasin Goodie. Du bliver medlem ved at downloade vores Goodie app eller ved at registrere dig på magasin.dk. Her skal du samtidig give dit samtykke til at modtage markedsføring.

Vil du have adgang til alle fordelene og dine personlige Goodies, er det nødvendigt, at du downloader Goodie appen. Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en velkomstmail med et link til din profil på magasin.dk. Her kan du til enhver tid se dit elektroniske medlemskort – ligesom du også altid har det i din Goodie app. Det er ikke muligt at få et fysisk Goodie kort.

2.2 Du skal selv færdiggøre din profil på magasin.dk eller i appen, før du er endeligt oprettet som Goodie medlem. I forbindelse med, at du færdiggør din profil, skal du give accept til medlemskab af Magasin Goodie, samt give samtykke til modtagelse af direkte markedsføring. Så snart du er tilmeldt, har du adgang til dine fordele og kan bruge dem hos Magasin. Gaver og øvrige fordele kan ikke udbetales i kontanter.

 2.3 Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse og være mindst 18 år for at blive medlem af Magasin Goodie.

 2.4 Dit medlemskab samt fordele og Goodies er personlige, og kan ikke overdrages til andre og er omfattet af vores vilkår og betingelser. Magasin har begrænsning på ét Goodie medlemskab pr. person. 

 2.5 Det er medlemmers eget ansvar samt en forudsætning for at være Goodie medlem, at holde e-mailadresse og kontaktoplysninger opdaterede. 

 2.6 Det er Magasin du Nord, CVR. 58191213, Kgs. Nytorv 13, 1095 København K., der står bag Magasin Goodie fordelsunivers.

 

 3. Dit samtykke til direkte markedsføring

 3.1 Vi beder om dit samtykke til direkte markedsføring for at kunne fremsende relevant markedsføring til dig

 3.2 Markedsføring til dig om tilbud fra Magasins partnere vil altid komme direkte fra Magasin. Du vil ikke modtage direkte markedsføring fra vores partnere på baggrund af dit Goodie medlemskab. Magasin videregiver ikke oplysninger om dig til vores samarbejdspartnere.

 3.3 Som led i vores markedsføring til dig vil vi kontakte dig med fordele, inspiration, tilbud, invitationer til events og konkurrencer, kampagner, spørgeskemaer m.m., der passer til dig og din profil. Måden vi kan kommunikere med dig på kan variere inden for rammerne af det samtykke, du har givet os. Er det klassisk markedsføring af varer, sender vi i dag primært besked via e-mail. Ved beskeder om services og bookinger m.v. vil du primært få besked via sms eller push-beskeder i appen.

 3.4 Når du downloader din Goodie app, har du mulighed for at sige ja til at modtage push-beskeder via appen om nye tilbud og fordele. Du kan altid ændre dine app-indstillinger – blandt andet framelde dig push-beskeder.

 3.5 Hvis du ikke ønsker at modtage direkte markedsføring, har du altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage under dine profiloplysninger på hjemmesiden.

 3.6 På ”Mit Magasin” kan du desuden rette dine personlige oplysninger og tilpasse de tilladelser, du har givet til Magasin.

  

4. Til dig som medlem

 4.1 Som Goodie medlem får du din egen side under ”Mit Magasin” på magasin.dk. Du kan til enhver tid logge ind på din profil via din e-mail og dit valgte kodeord. På din side kan du se dine købskvitteringer, og tjekke hvordan du får endnu flere fordele. Du kan også se, hvilket aktuelt Stjerneniveau du er på, og hvor meget du mangler at købe for i kroner for at opnå et nyt Stjerneniveau.

 4.2 Som medlem får du personlige tilbud inden for de typer af produkter, du er mest interesseret i. Dine personlige tilbud finder vi ud fra dit købsmønster og de profiloplysninger, du har givet os. Vi udvikler hele tiden fordelsuniverset, så fordele, tilbud og services passer bedst muligt til dig. Og du får løbende besked, når vi introducerer nye tiltag i Goodie appen.

 4.3 Som medlem af Magasin Goodie hører også muligheden for at opnå Beauty Goodies fra udvalgte brands. Eksklusiviteten af fordele afspejler dit forbrug og optjeningsniveauer hos hvert enkelt brand og inkluderer bl.a. gaver, konkurrencer, behandlinger og masterclasses. Du kan altid følge din optjening, se din status og finde dine aktuelle optjente fordele i Goodie appen. Antallet af brands hvor du kan optjene fordele i appen kan ændre sig over tid.

 4.4 I Goodie appen får du beskeder fra os med tilbud, invitationer til events og andre aktuelle fordele ved at shoppe i Magasin. I appen kan du bl.a. også se dine købskvitteringer, få information om dine fordele og hente dine Goodies og vouchers. Du har også muligheden for at booke tid til vores services bl.a. til personlig shopper og beauty-behandlinger.

 4.5 Magasin Goodie er ikke et betalingskort eller kreditkort. Du kan få gaver i form af fx gratis fragtkoder, tilbud eller vouchere i appen, som du kan indløse ved at scanne din app i Magasin eller ved login på magasin.dk.

 

 5. Sådan opnår du fordele

5.1 Du får adgang til fordele og Goodies, når du shopper i Magasin. Jo større beløb du køber for i Magasin, jo flere og større fordele og Goddies får du adgang til. Du kan være medlem på fire niveauer ud fra dine køb: Fra basis Goodie til en-, to- og trestjernet medlem. Når du opnår en ny stjerne, får du en Stjernevoucher på 100 kr., og flere nye fordele venter på dig.

 5.2 Har du opnået en Stjernevoucher, finder du den under dine Goodies i din app. Du kan også indløse voucheren i alle Magasins forretninger og på Magasin.dk, hvor den gælder i 14 dage. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge Stjernevoucheren én gang ved samme køb og den kan benyttes på herre-, dame- og børnetøj. Køber du fx en t-shirt for 50 kr. og ikke andet, vil restbeløbet gå tabt. Så brug hele beløbet på voucheren på én gang. Du får din Stjernevoucher i din Goodie App med det samme. Du kan højst modtage tre Stjernevouchers per år (beregnet på de 12 forudgående måneder).

 5.3 Du opnår dine faste fordele og Goodies, efterhånden som dine køb i Magasin bliver registreret i appen. For at opnå dine fordele, Goodies og vouchers, skal du scanne din Goodie app i Magasins forretninger eller ved at logge ind på magasin.dk, hver gang du køber noget. Antallet og størrelsen af dine fordele og Goodies er til enhver tid bestemt af det beløb, du samlet har handlet for i løbet af de seneste 12 måneder. Du vil altså opleve, at omfanget af dine fordele og Goodies ændrer sig, i takt med at din samlede købssum for de seneste 12 måneder ændrer sig. Hvert af dine køb bliver regnet med i din samlede købssum. Hvis du fortryder et køb inden for den til enhver tid gældende byttefrist, bliver dit køb ikke regnet med i din samlede købssum. Det gælder også, hvis en eventuel gavemodtager fortryder et køb inden for den gældende frist. Det er ikke muligt at scanne dine køb efterfølgende. Køb, du ikke har scannet, tæller ikke med i den samlede købssum, som bestemmer de fordele, Goodies og vouchers du kan opnå.

 5.4 Vi vil gerne hjælpe dig med at få flest mulige fordele ud af dit Goodie medlemskab. Derfor får du besked fra os, når du – ud fra dine køb – nærmer dig et lavere eller et højere optjeningsniveau.  

 5.5 Med i Goodie fordelsuniverset hører også muligheden for at opnå Beauty Goodies fra udvalgte beauty brands. Du kan være medlem på fire niveauer ud fra dine køb: Fra basis til en-, to- og trehjertet medlem. Du opnår dine Beauty Goodies, efterhånden som dine køb i Magasin hos hvert udvalgte beauty brand bliver registreret i appen. For at opnå dine Beauty Goodies skal du scanne din Goodie app i Magasins forretninger eller logge ind på magasin.dk, hver gang du køber noget. Antallet og størrelsen af dine fordele og Goodies er til enhver tid bestemt af det beløb, du samlet har handlet for i løbet af de seneste 12 måneder. Du vil altså opleve, at omfanget af dine Beauty Goodies ændrer sig, i takt med at din samlede købssum hos hvert brand for de seneste 12 måneder ændrer sig. Hvert af dine køb bliver regnet med i din samlede købssum. Hvis du fortryder et køb inden for den til enhver tid gældende byttefrist, bliver dit køb ikke regnet med i din samlede købssum. Det gælder også, hvis en eventuel gavemodtager fortryder et køb inden for den gældende frist. Det er ikke muligt at scanne dine køb efterfølgende. Køb, du ikke har scannet, tæller ikke med i den samlede købssum, som bestemmer de beauty goodies, som du kan opnå. Antallet af brands, hvorfra du kan modtage Beauty Goodies i appen kan ændre sig over tid.

 

6. Goodie medlem i Danmark

6.1 Medlemskabet er et nationalt program og er begrænset til køb i Magasin samt online på magasin.dk. Du kan kun opnå fordele og Goodies ved at shoppe i Danmark.

 

7. Ophør af dit medlemskab eller af Magasin Goodie

7.1 Magasin forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser for Magasin Goodie. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid – via Goodie appen eller magasin.dk –lukke dit medlemsskab med øjeblikkelig virkning.

 7.2 Magasin forbeholder sig også ret til helt at lukke Magasin Goodie – eller lukke dele af Goodie fordelsunivers ned løbende. Hvis Magasin vælger at lukke Goodie fordelsunivers, vil det ske med minimum 1 måneders varsel. I opsigelsesperioden kan du ikke opnå nye fordele, Goodies og vouchers, men du kan godt benytte dig af dem, du allerede har opnået. 

 7.3 Du skal bruge dine opnåede fordele mv., inden dit medlemskab stopper. Det gælder både, hvis du selv melder dig ud, eller hvis Magasin lukker Magasin Goodie ned. Hvis du melder dig ud af Magasin Goodie, vil din adgang til dine opnåede og ubenyttede fordele blive blokeret – så sørg for at bruge dine dem inden.

 7.4 Hvis Magasin konstaterer misbrug af dit Goodie medlemsskab, forbeholder Magasin sig ret til at lukke dit medlemskab med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at vi annullerer dine opnåede fordele, herunder også Goodies og vouchers, der allerede er udleveret i din app. Misbrug kan samtidig føre til permanent ekskludering af Magasin Goodie fordelsunivers. Magasin betragter f.eks. snyd med fordele eller anden uacceptabel opførsel over for Magasins ansatte som misligholdelse.

 

8. Kontakt os

8.1 Har du spørgsmål til Magasin Goodie, kan du kontakte Magasin Kundeservice på www.magasin.dk  eller på telefon 33 11 44 33.

Loading...