Cookieinformation

1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, der indsamler digitale fodspor om dig, når du færdes online. Cookies bliver gemt på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger vores hjemmeside. Der skelnes mellem første- eller tredjeparts cookies. Førsteparts cookies bliver placeret af Magasin, hvor tredjeparts cookies placeres af en af Magasins samarbejdspartnere. Nogle cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Andre cookies hjælper os f.eks. med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog, som du gerne vil have vist på hjemmesiden. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

2. Til hvilke formål bruger vi cookies?

For at tydeliggøre hvilke cookies vi bruger, har vi kategoriseret dem i vores Cookiedeklaration nedenfor, så du kan træffe en informeret beslutning om dit valg af cookies. Vi har kategoriseret vores cookies i:

  • Nødvendige: cookies der hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere de grundlæggende funktioner såsom navigation på siden og automatisk adgang til din Goodie profil.
  • Funktionelle (personaliserede): cookies der gør det muligt at gemme oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på, fx din interessehistorik.
  • Statiske: cookies der hjælper os med at forstå hvordan du som bruger benytter hjemmesiden.
  • Marketing: cookies der benyttes til at indsamle oplysninger om besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet med denne indsamling er at vise annoncer der er relevante og engagerende for dig baseret på de oplysninger cookien indsamler.

3. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

Når du har givet samtykke til at vi placerer en cookie på din enhed, behandler vi de oplysninger som vi får via den pågældende cookie. Afhængig af dine cookiepræferencer, kan vi behandle følgende personoplysninger om dig:

Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon

  • Din IP-adresse
  • Din geografiske placering
  • Din adfærd på denne og andre hjemmesider på tværs af kanaler
  • Dine interesser og søgehistorik
  • Informationer om transaktioner

4.Hvordan sletter jeg cookies?

Hvis du ønsker at slette cookies der allerede er placeret på din enhed, kan du gøre dette ved at følge nedenstående link, der viser dig hvordan du kan ændre den enkelte browsers indstillinger:

Benytter du flere browsere eller enheder, skal du være opmærksom på, at handlingen skal foretages i hver enkelt browser eller på hver enkelt enhed. Husk, at du altid har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Magasin. Dette gør du ved at skrive til persondata@magasin.dk.

5.På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af dine personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Retsgrundlaget for behandlingen følger af: Behandlingen er nødvendig for at forfølge Magasins legitime interesse i f.eks. at kunne tilbyde dig den bedst mulige hjemmesideoplevelse jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f). Dit samtykke i tilfælde hvor dette måtte være påkrævet, f.eks. til statistik, personalisering og markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(a).

6.Videregivelse af persondata indsamlet via cookies til tredjelande

For at kunne give dig den bedste oplevelse når du besøger vores hjemmeside benytter vi os af eksterne samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere hjælper os bl.a. med at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt, at vi kan målrette markedsføring specifikt til dig, at hjemmesiden bliver indrettet efter dine ønsker og behov. Nogle af disse samarbejdspartnere overfører data i tredjelande. Det drejer sig bl.a. om

  • Google Analytics
  • Facebook Pixels
  • Salesforce
  • Pinterest
  • Youtube

Magasin har indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere – også dem, der sender og opbevarer data i tredjelande. Magasin bestræber sig på hele tiden at sikre det højeste niveau af sikkerhed omkring vores kunders data. Hjemmelsgrundlaget til overførsel af dine data til 3. lande sker på nuværende tidspunkt i henhold til certificering under EU-U-S- Privacy Shield – ordningen, jfr. Databeskyttelsesforordningen art. 45. På baggrund af ny retspraksis opdaterer vi for tiden aftalerne med vores databehandlere på baggrund af EU’s standardkontraktbestemmelser, jfr. databeskyttelsesforordningens art. 46.

7.Hvem kan jeg rette henvendelse til med spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os på persondata@magasin.dk. Selve cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af Cookie Information , hvis du har nogen spørgsmål til den, kan du skrive til info@cookieinformation.com.

8.Hvilke rettigheder har du?

Ifølge databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
  • Du har ret til begrænsning af behandling af dine oplysninger
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger
  • Du har ret til at transmittere oplysninger
  • Du har ret til at anmode om sletning af dine oplysninger

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Magasin slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:

  • Du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og Magasin ikke er forpligtiget til at behandle dem på et andet grundlag
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige
  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet
  • Oplysningerne ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med reglerne
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

    9. Klage til Datatilsynet

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

    10. Hvor længe gemmer vi cookies og personoplysninger indhentet via cookies?

    Når formålet med brugen af den enkelte cookie er opfyldt, slettes den automatisk. I cookiedeklarationen nedenfor kan du se hvor længe hver enkelt cookie bliver gemt hos Magasin.

    Der findes to typer af cookies:

    Sessionscookies er cookies der slettes så snart du afslutter dit besøg på hjemmesiden.

    Persistent cookies er cookies der lagres på din enhed med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.

    I vores privatlivspolitik kan du læse mere om hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

    Læs mere om cookies her

    Loading...