Vi passer godt på dig

Vi gør alt hvad vi kan for, at vores forretninger er et sikkert sted at shoppe. Derfor opfordrer vi kunder såvel som medarbejdere til at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at tage hensyn, holde afstand og spritte hænder. Du vil i vores forretninger også møde vores Afstands Guides, som sikrer sig at der holdes fornuftig afstand mellem de shoppende.

Benyt hele åbningstiden

For at mindste massiv trafik til forretningerne på specifikke tidspunkter i løbet af dagen, opfordrer vi til at benytte hele forretningens åbningstid. Åbningstiderne finder du for hver forretning nedenfor.

Vores spisesteder

Alle spisesteder i vores forretninger er klar til at tage sikkert imod jer, så I kan tanke energi undervejs på jeres besøg i Magasin. Vi har gjort ekstra meget ud af vores udendørs områder, til de der ønsker at nyde mad eller drikke i den friske luft. Der er dog også indendørs servering, til de der foretrækker dette. Her skal man blot have tidsbestilling samt vise coronapas.

Forlænget byttefrist

Vi er til for dig, og du kan selvfølgelig stadig få byttet dine julegaver købt i Magasin. Pga. COVID-19 situationen har vi forlænget vores bytte- og returret med 30 dage fra den dag vores forretninger igen åbner.

Loading...