Vi tager sikkert imod jer

Alle spisesteder er klar til at tage sikkert imod jer, så I kan tanke energi undervejs på jeres besøg i Magasin. Vi har gjort ekstra meget ud af vores udendørs områder, til de der ønsker at nyde mad eller drikke i den friske luft.

COFFEE TEN
I Magasin du Nord på Kgs. Nytorv, finder du Coffee Ten på 2. etage, hvor de også har en stor udendørs terrase. Coffee Ten har stort fokus på bæredygtighed, og alle deres kaffevarianter er CO2 neutrale og emballagen er ligeledes bionedbrydeligt. Som navnet Coffee Ten antyder, koster al kaffe kun 10 kr. Så hvad kunne du tænke dig?
Udover kaffe tilbyder Coffee Ten også økologisk juice, kage, lette frokostretter og meget mere.

SUSHI DAILY
Er du til japansk inspireret fusions-sushi, så er Sushi Daily helt sikkert noget for dig. Her er altid frisklavet retter og i løbet af dagen kan du opleve de dygtige kokke producere frisk, håndlavet sushi af den fineste kvalitet.
Det er i vores i Mad&Vin i underetagen, at vi koger vores ris, fileterer vores fisk og sylter vores grøntsager - kort sagt er det her, at sushien bliver til af gode, friske råvarer. Vi har noget for alle - fra sushi uden fisk, til sashimi som kun er fisk, et vegetarisk udvalg, samt et udvalg af store sushi platter, som indeholder et godt miks af hele, og som er perfekte til at dele.

BOUTIQUE FISK
Hos Boutique Fisk får du masser af fantastiske smagsoplevelser og den moderne fiskehandler i Magasin, gør det let at få velsmagende fisk på menuen.
Her finder du frisk fisk hver eneste dag, klargjort, renset og helt klar til oven eller panden. Du kan naturligvis også nyde din frokost eller aftensmad ved deres seating-område og nyde en fadøl eller et glas vin.

RETREAT
ReTREAT åbnede sin første deli i Mad&Vin i Magasin på Kgs. Nytorv den 10. januar 2014 og lige siden har mange af os nydt godt af de lette og lækre retter. Der er noget til de fleste on the go, og noget til alle tidspunkter på dagen. Om morgenen fra kl. 07 kan du blandt andet finde grød, sprøde croissanter, skyr med hjemmekogt kompot og granola eller bare en økologisk kaffe, og i løbet af dagen finder du toastede sandwiches, juice, sprøde salater og hot pots som eksempelvis bestselleren Vegan Curry Hot Pot med ris og blomkål.
ReTREAT’s menu består af lækker og sund urban fast food af høj kvalitet, alt sammen lavet med gode råvarer og fremfor alt masser af smag og kærlighed direkte fra eget køkken på Amager. Du finder RETREAT i kælderen i Magasin på Kgs. Nytorv samt i stuen i Magasin Lyngby.

RICCOS
Har du brug for en kaffepause? Hos Riccos kaffebar kan du tage en velfortjent pause fra shoppingen i de hyggelige oaser midt i forretningen. I bogafdelingen på tredje sal finder du Riccos hyggelige univers, der blandt andet byder på kaffe af høj kvalitet, hjemmebagt kage og morgenbrød, samt lettere frokostretter. Det er også her du kan stifte bekendtskab med Riccos folkekøkken der er propfyldt med vidunderlige vegetariske gryderetter til meget rimelige priser. Vi driver ikke en religion, en videnskab eller en livsstil, men giver mulighed for en pause uden støj, som er simpel, ren og ukompliceret.

LAGKAGEHUSET
Det er hele syv år siden de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, fusionerede og skabte Lagkagehuset, med et mål om at levere unikke smagsoplevelser og kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte danske bagetraditioner. Lagkagehuset tilbyder et stort udvalg af sprødt og lækkert brød, dejlig kaffe og ikke mindst et væld af lækre kager.

JOE & THE JUICE
Joe & The Juice er nok mest kendt for deres ikoniske juices, smoothies af frugt og grønt. Deres lune sandwiches med blandt andet avocado og seranoskinke er perfekt til en hurtig frokost på shoppingturen. Du kan også snuppe en kop kaffe, en mild cappucino eller måske et skud vitaminer i form at et forfriskende gingershot. Stemningen er altid høj hos Joe &The Juice, og du er garanteret et energiboost uden sammenligning.

KLINGENBERG OST & DELIKATESSER
I Magasin finder du Klingenberg, der er Danmarks førende koncept på ost og oste-tapas. Her kan du glæde dig til en unik oplevelse i ostens verden, hvor der er lagt særlig stor vægt på danske mejerier. Du kan også forkæle dine smagsløg med en lækker oste-tapas med udsøgt charcuteri. Friskfanget fisk, byens bedste fiskefrikadeller og lækre retter som Kuller i karry eller Helle for laksen. Hos Boutique Fisk får du masser af gode smagsoplevelser. Boutique Fisk i Magasin er en moderne fiskehandler, der gør det let at få velsmagende fisk på menuen. Her finder du frisk fisk hver eneste dag, klargjort, renset og helt klar til oven eller panden.

THE BAGEL CO
Med inspiration fra de amerikanske sandwichbutikker, sørger The Bagel Co for at du kan få en lækker, velsmagende bagel.
Lavet med et bredt udvalg af friske råvarer og masser af godt humør, inviterer The Bagel Co indenfor til en bid lækker mad. Besøg dem på 5. etage, hvor de med friske råvarer, nybagte bagels og sprøde grøntsager kan nyde en bagel eller salat i de uformelle omgivelser.

HALLERNES SMØRREBRØD
Smørrebrød er in. I virkeligheden har det nok aldrig været yt, og på 5. etage i Magasin kan du nyde noget af det lækreste af slagsen hos Hallernes Smørrebrød. Inspirationen til Hallernes Smørrebrød kommer fra årstidens friske råvarer, og de arbejder ud fra, at stort set alt skal være hjemmelavet, enkelt og ærligt. Det traditionelle salatblad er bandlyst, for pynt er ikke bare pynt, men skal underbygge den samlede smagsoplevelse. Derudover skal det være frisksmurt og til en pris, alle kan være med på. Har du travlt eller ønsker du noget du kan tage med dig videre, kan du altid besøge vores Hallernes Smørrebrød Express som er beliggende i vores gourmetunivers i kælderen.

COFFEE INDUSTRY SWEDEN
Den svenske kæde Coffee Industry på 5. etage byder på alt fra søde kager til farverige smoothies og sunde, velsmagende sandwiches. Det er især stedets forskellige kager, der hitter, og det kan man godt forstå! Var det noget med en blød brownie med karamelsauce og små marshmallows? Eller hvad med en to-die-for gulerodskage med cremet flødeostcreme, jordbær og mynteblade? Stedet har selvfølgelig også mange sunde alternativer, som man kan nyde i de bløde stole eller tage med på farten. Skal du stille den lille sult, kan vi anbefale deres lækre, frisklavet laksewrap eller en lun baguette med kylling, salat og soltørrede tomater.

H.J. HANSEN VIN
I Magasins vinafdeling finder du et kæmpe stort udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden. Vi følger nøje med i vinverdenens udvikling, både når det kommer til selve produktionen og de nyeste tendenser fra ind- og udland. Det gør vi for at sikre at vi hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling, og har alle de nyeste og mest spændende produkter - uden at gå på kompromis med vores meget høje kvalitetskrav. I vores vinafdeling kan du både få rådgivning og inspiration, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige vin. Du kan også smage et godt glas vin i vores vinbar.

Loading...