RETREAT

ReTREAT åbnede sin første deli i Mad&Vin i Magasin på Kgs. Nytorv den 10. januar 2014. Der er noget til de fleste on the go, og noget til alle tidspunkter på dagen. Om morgenen fra kl. 07 kan du f.eks. finde grød med rosiner og kokosflager, skyr med æblekompot, croissanter og kaffe, og i løbet af dagen finder du f.eks. Sushi, Thai suppe, Roasted Chicken Sandwich, Chia Power Salad og Juice. ReTREATs menu består af lækker urban fast food af høj kvalitet, der er lavet med gode og sunde råvarer og fremfor alt masser af smag, ærlighed og kærlighed.

RICCOS

Har du brug for en kaffepause? Hos Riccos kaffebar kan du tage en velfortjent pause fra shoppingen i de hyggelige oaser midt i forretningen. På både boligetagen finder du Riccos hyggelige univers, der blandt andet byder på kaffe af høj kvalitet, kage, morgenmad samt lettere frokostretter. Hos Riccos kan du få et pusterum og samle kræfter til den videre shopping.

LAGKAGEHUSET

Det er hele syv år siden de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, fusionerede og skabte Lagkagehuset, med et mål om at levere unikke smagsoplevelser og kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte danske bagetraditioner. Lagkagehuset tilbyder et stort udvalg af sprødt og lækkert brød, dejlig kaffe og ikke mindst et væld af lækre kager.

GLÓ

Gló er et økologisk madkoncept, der fokuserer på at servere sund og frisk mad baseret på kreativitet, passion og ufravigelige kvalitetskrav. Gló byder på et stort udvalg af salater, burgere og wraps - altid raw, farverig og inspirerende mad med mange forskellige teksturer og spændende smagsoplevelser. Gló er oprindeligt fra Island, men har serveret for danskerne siden 2017.

JOE & THE JUICE

Joe & The Juice serverer udsøgte juice og smoothies sammensat af frugt og grønt, lune sandwiches med blandt andet avocado og seranoskinke samt milde, cremede cappucinoer. Og få et skud vitaminer med på vejen med et Gingershot.

KLINGENBERG OST & DELIKATESSER

I Magasin finder du Klingenberg, der er Danmarks førende koncept på ost og oste-tapas. Her kan du glæde dig til en unik oplevelse i ostens verden, hvor der er lagt særlig stor vægt på danske mejerier. Du kan også forkæle dine smagsløg med en lækker oste-tapas med udsøgt charcuteri. Friskfanget fisk, byens bedste fiskefrikadeller og lækre retter som Kuller i karry eller Helle for laksen. Hos Boutique Fisk får du masser af gode smagsoplevelser. Boutique Fisk i Magasin er en moderne fiskehandler, der gør det let at få velsmagende fisk på menuen. Her finder du frisk fisk hver eneste dag, klargjort, renset og helt klar til oven eller panden.

THE BAGEL CO

The Bagel Co er inspireret af de amerikanske sandwichbutikker, der med et bredt udvalg af friske råvarer, entusiasme og åbenhed inviterer indenfor til en lækker bid mad, og selv samme koncept kan du opleve hos The Bagel Co på 5. etage. Her er der lagt vægt på friske råvarer og høj kvalitet, og du kan nyde de nybagte bagels og friske grøntsager i uformelle omgivelser.

HALLERNES SMØRREBRØD

Smørrebrød er in. I virkeligheden har det aldrig været yt, og på 5. etage i Magasin kan du nyde noget af det lækreste af slagsen hos Hallernes smørrebrød. Inspirationen til Hallernes smørrebrød kommer fra årstidens friske råvarer, og de arbejder ud fra, at stort set alt skal være hjemmelavet, enkelt og ærligt. Det traditionelle salatblad er bandlyst, for pynt er ikke bare pynt, men skal underbygge den samlede smagsoplevelse. Derudover skal det være frisksmurt og til en pris, alle kan være med på.

COFFEE INDUSTRY SWEDEN

Den svenske kæde Coffee Industry på 5. etage byder på alt fra søde kager til farverige smoothies og sunde sandwiches. Det er især stedets forskellige kager, der hitter. Var det noget med en blød brownie med karamelsauce og små marshmallows? Eller hvad med en to-die-for gulerodskage med flødeostcreme, jordbær og mynteblade? Stedet har selvfølgelig også mange sunde alternativer, som man kan nyde i stedets bløde stole eller tage med på farten. Man kan blandt andet prøve en frisklavet laksewrap eller en lun baguette med kylling, salat og soltørrede tomater.

H.J. HANSEN VIN

I Magasins vinafdeling har vi sikret et bredt udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden. Vi følger den vinmæssige udvikling konstant i hele verden, både med hensyn til vinproduktion og tendenser i ind- og udland. På den måde er Magasins vinafdeling hele tiden på forkant med den nyeste udvikling og de nye spændende produkter – uden på nogen måde at slække på sine meget høje kvalitetskrav. Så kom ned i vores vinafdeling, hvor vi kan anbefale dig det bedste, og du kan smage et godt glas.

Loading...