Størrelse: 15 ML

DIOR

Prestige La Crème Texture Essentielle

1.020 kr.
Prestige La Crème Texture Essentielle
DIOR
Prestige La Crème Texture Essentielle
1.020 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Teksturen af Dior Prestige La Crème Texture Essentielle er utroligt fin og forførende, og den omslutter din hud som en kokon. Den smelter med andre ord sammen med din hud for at give den ultimative komfort.
La Crème Texture Essentielle indeholder aktive ingredienser fra Rose de Granville, der regenerer huden og giver en ensartet hudarkitektur,* så du kan få perfekt hud.

Allerede efter første brug vil din hud føles og fremstå synligt transformeret. Din hud kommer til at fremstå blødere og mere ensartet dag efter dag. Forfinet tekstur, der giver en mere strålende hud end nogensinde før huden kommer til at fremstå lige så perfekt som et rosenblad.

Dior Prestige La Crème Texture Essentielle kan genopfyldes. Dette er del af et initiativ, der skal reducere Dior-produkternes CO2-aftryk på klimaet.

De nye 15 ml-formater af La Crème Texture Essentielle dækker dine behov, også når du er på farten. Det er den ideelle rejsestørrelse, som du kan have med dig overalt.

* Ingredienser har undergået laboratorieforsøg. En exceptionel effekt, målt af uafhængige* dermatologer.

Regenerering
Rynker reduceres -18 %
Huden er mere elastisk +41 %
Huden stråler mere +21 %

Perfektion
Hudens tekstur er mere jævn +17 %
Hudens tekstur er mere forfinet +28 %
Hudfarven er mere ensartet +18 %

* Klinisk testet på 40 kvinder, efter de har brugt La Crème to gange om dagen i 2 måneder. Rose de Granville: ekstraordinær modstandskraft, regenerering og perfektion.

Denne roses historie begynder på klipperne i Granville, ikke langt fra Christian Diors barndomshjem i Normandiet. Her har Dior-forskere opdaget en vild rose, der vokser på en klippevæg, der virker udødelig og kan modstå det hårde, maritime klima uden at miste sin sublime skønhed.

Der skulle syv hybridgenerationer til, indtil en genial gartner formåede at tæmme rosens vilde natur og forbedre dens regenererende potentiale. Han skabte hermed Rose de Granville den første rose, der er specifikt udviklet* til kosmetisk hudpleje.*
Efter 15 års forskning har Dior Science for første gang isoleret hemmeligheden bag rosens umådelige livskraft: en unik* kombination af otte molekyler. Rose de Granville er dobbelt så modstandsdygtig som en almindelig rose, og al dens potentiale videregives i hudplejen fra Dior Prestige.

* Hos Dior.
** Testet i laboratorie for at sammenligne dens modstandskraft mod mørke pletter med den gamle Blush Rose.
Loading...