Lav mad som en professionel kok i dit eget køkken! I lang tid har sous vide-metoden været anvendt i restaurationskøkkener, og idag findes der flere sous-vide apparater, som er perfekte til hjemmebrug. Sous vide er en metode, der nænsomt tilbereder vakuumpakkede fødevarer for at bevare næringsstoffer, mineraler og smag. Immersion Sous Vide Pro+ er en cirkulator som tilbereder kød, fisk og grøntsager til perfektion. Immersion Sous Vide Pro+ roterer vandet for en mere præcis og konstant temperatur og tilberedning. Med produktet medfølger en holder og plastbolde, som danner et flydende låg, for at opretholde en stabil vandtemperatur og mindske fordampning. Holderen forbedrer vandcirkulationen omkring fødevarerne og har plads til 4 vakuumpakkede portioner. For mere sikker anvendelse og beskyttelse af indre elektronik er Immersion Sous Vide Pro + IPX certifieret, hvilket indebærer at den er vand- og stænkresistent. Du kan vælge en temperatur mellem 25-90°C og indstille timeren op til 72 timer. Tilbered op til 2 kg kød og føl dig tryg med den automatiske slukfunktion. Vi anbefaler, at den anvendes sammen med en af vores vakuumpakkere.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 19 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.