farve: 0008

Magasin du Nord Collection

Beach towel 100x180 powder pink/star white stripe GOTS

399 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Håndklædeserie fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% bomuld med OEKO-TEX® STANDARD 100- og GOTS-certificering. En skøn kvalitet, der giver al den kvalitet og tekstur, man kan ønske sig. Håndklædeserien består af håndklæder i flere forskellige størrelser, alle med det fineste, stribede mønster.
OEKO-TEX® STANDARD 100 er en international standard, der sikrer, at alle dele af produktet overholder strenge miljø- og kemikrav. Når du vælger et OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret produkt, har du en garanti for at produktet er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige stoffer.
Dette produkt er blevet testet for skadelige stoffer og certificeret i overensstemmelse med
OEKO-TEX® STANDARD 100
Licensnummer: 133
Certificeret af: CITEVE
Global Organic Textile Standard (GOTS) certificeringen sikrer en sporbar forsyningskæde af økologisk materiale, der overholder strenge miljø- og kemikrav samt ordentlige arbejdsforhold i alle led. Økologisk materiale kommer fra landbrug, hvor man arbejder med naturen på en måde, så både økosystemer og biodiversitet opretholdes. Det betyder, at der ikke benyttes giftige kemikalier, at vandforbruget begrænses og at der i højere grad anvendes regnvand i produktionen.
Certificeret af: Ecocert Greenlife
Licensnummer: 151795
Beach towel  100x180 powder pink/star white stripe GOTS
Magasin du Nord Collection
Beach towel 100x180 powder pink/star white stripe GOTS
399 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...