Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Opskrift

Verdens bedste æbleflæsk  med kokken bag gourmet brandet Nicolas Vahé

Vi nærmer os årstiden for julefrokoster, og traditionen tro skal der klassisk æbleflæsk på bordet. Men hvordan skal du egentlig tilberede den klassiske juleret? Vi har fået opskriften fra kokken bag Nicolas Vahé, og den har vi fået lov til at dele med jer! 

Når vi taler om julemad, så forbinder rigtig mange danskere det med den klassiske æbleflæsk. Men det er ikke kun juleaften, at vi serverer sprød flæsk. Det gør rigtig mange også til årets mange julefrokoster, og det populære æbleflæsk ryger altså på bordet mange gange i løbet af de kommende måneder.

Vi har været så heldige at få opskriften på den perfekte æbleflæsk af selveste kokken Nicolas Vahé, der også står bag delikatesserne af samme navn. Så hvis du gerne vil imponere til årets julefrokost, så skal du bare følge denne simple opskrift.

Pssst… Alle ingredienserne kan købes i Mad&Vin i Magasin, så du behøver kun at handle det hele et sted. 


Tid til julefrokost - lækker mad og hygge med dem du holder


Opskrift af Nicholas Vahe


Alle ingredienser kan købes i M&V

  • Opskrift til 5 personer:
  • 10 skiver flæsk
  • 4 æbler i både
  • 1 løg skåret i tern
  • 100 g bacon skåret i tern
  • 2 spsk. persille
  • 5 skiver rugbrød
  • Sort peber
  • Sukker

Tag de 10 skiver flæsk og drys med salt og peber på begge sider. Kom dem på en rist, som sættes i ovnen. Sæt også en bradepande med bagepapir under, som kan samle fedtet fra flæsken.

 

Sæt ovnen på 170 grader varmluft og bag i 1,15 time.

 

Når flæsken er sprød, lægges de på et stykke køkkenrulle, og halvdelen af fedtet fra bradepanden hældes på en pande. Kom bacon og løg på panden. Lad det stege lidt, og tilsæt derefter æblestykkerne.

 

Vend æbler rundt uden at mose dem.

 

Anret flæsken på fadet, drys med persille og spis sammen med godt rugbrød smurt med smør.