Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Vi elsker

Gourmetoplevelser   i Mad&Vin's nye food hall

Foodies, feinschmekere og madelskere går ikke forgæves i vores nye, lækre food hall i Mad & Vin. Her er hylderne fyldt op af med de lækreste delikatesser fra udsøgte brands – velbekomme! 

Løber dine tænder i vand ved synet af store, møre bøffer af dansk kalvekød, hjemmelavede flødeboller, søde champagnedråber og delikate østers? Så vil du elske Mad & Vins nye food hall, der tilbyder alt, hvad ethvert gourmethjerte begærer.

Uanset om det er gyldne dråber i vinafdelingen, eksklusiv chokolade, de fineste melsorter eller frisk fisk, dit hjerte brænder for, så vil du helt sikkert få dine ønsker opfyldt. Undetaegen er fyldt udsøgte brands som Karamelleriet, Summerbird, Magasin Chokolade, Xocolatl, H.J. Hansen Vin, Homemate, Gló, Wally & Whiz og en lang række andre fristende navne. Snup en indkøbskurv og gå på opdagelse blandt hylderne, der bugner af skønne gourmetdelikatesser, der vil give enhver ret et ekstra pift. 


Gå på opdagelse

Fra d. 16. marts og frem til d. 25. marts fejrer vi den nye og endnu lækrere food hall med massevis af smagsprøver, besøg af madskribenter og kokke, vilde tilbud, giveaways på Goodie Card appen og masser af aktiviteter, som du kan deltage i. Se nogle af højdepunkterne nedenfor og se det samlede program HER

Fredag16/3: Smag rib-eye fra Kildegaarden og lad dig inspirere af danske desserter fra Rørvig.

Lørdag 17/3: Mød Dare to Eat og find ud af hvordan insekter kan bruges som alternativ for kød. 

Søndag 18/3: Mød Jacob & Jakob, som uddeler is og smag på autentiske salsaer fra Mexican Heart.

Mandag 19/3: Kom og smag Tim’s ’Ready to bake’ cookies 

Tirsdag 20/3: Smag bla. risotto og bruscetta fra Nicolas Vahe og smag den italienske nougat ved Ren Lakrids.

Onsdag 21/3: Smag de Sydfranske patéer fra Duc de Gascogne og deltag i lykkehjuls konkurrencen ved Loving Earth.

Torsdag 22/3: Mød forfatteren Louise Lorang og bliv inspireret til årstidens juices.

Fredag 23/3: Mød Rasmus Bredahl og få hemmeligheden på det perfekte måltid.

Lørdag 24/3: Smag chokoladen fra Friis Holm og mød GIO, som uddeler lækker italiensk is.

Søndag 25/3:  Tøm champagnetårnet og få dit champagneglas med hjem. 
Fredag 16/3: Prisvindende Rib-eye, modnet i min. 21 dage fra Kildegaarden 2 / 90,-

Lørdag 17/3: 50% på tartar fra Kildegaarden

Søndag 18/3: 50% på Kettle Chips 

Mandag 19/3: Vesterhavsmost 10,

Tirsdag 20/3: 50% på frugt og grønt

Onsdag 21/3: Økologisk Heinz ketchup 20,- 

Torsdag 22/3: Homemate 2  for 1´s pris

Fredag 23/3: 50% på Chai te 

Lørdag 24/3: 25% på Grambogård påskelam 

Søndag 25/3: 50% på Kusmi Tea 
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere