.jpg)
”En god tjener læser sine gæsters behov”
Simon Bjerre-Pedersen fra Restaurant Tabu i Aalborg stiller for 3. gang op i konkurrencen om Årets Tjener. Læs her, hvor han spiser god mad i Aalborg.

Simon bjerre-pedersen
"En god tjener er en nærværende tjener, der læser sine gæsters behov - om det er et stort behov for at konversere eller om det i højere grad er privatliv og fred, de ønsker sig."
"Jeg spiser sjældent i Aalborg, men de bedste oplevelser har været på Applaus og CANblau Tapas Bar."
"Hvis jeg drikker vin i Nordjylland, er det på egne restauranter eller i privaten, hvis jeg fx er i Århus står S’vin bar gerne for skud."
"Helt klart noget vegetarisk."
Hvor finder man byens bedste takeaway?
"Det eneste Take Away, jeg køber, er sushi, og det skal være fra Kamii i Hjørring."
.jpg)
Få gode råd om perfekt borddækning af Simon Bjerre-Pedersen
"En god tjener er en nærværende tjener, der læser sine gæsters behov - om det er et stort behov for at konversere eller om det i højere grad er privatliv og fred, de ønsker sig."
"Det er 3. år jeg stiller op nu, og jeg har endnu ikke opnået en sejr. Jeg lover mig selv skiftevis, at jeg skal til at stoppe med konkurrencen, og at jeg ikke stopper, før jeg har vundet. Det kan være, at begge ønsker kan tilgodeses i denne omgang. Jeg glæder mig mest til dagen - det er en fed oplevelse, og der er et specielt bånd imellem tjenerne, både som venner og kollegaer. Vi er konkurrenter, men i den grad også venner."