Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
ajour-lakseburger

THE PROTEIN KITCHEN: Glutenfri lakseburger

Fitnessatlet Cecilie Lind, der står bag The Protein Kitchen, har leveret opskriften på denne velsmagende lakseburger. 

Det er ikke altid lige nemt at leve sundt i en travl hverdag, og de fleste af os er sikkert også faldet i fastfood fælden en gang eller to. I Mad&Vin på Kgs. Nytorv kan du finde et lækkert og sundt alternativ, der ikke går på kompromis med hverken tid eller kvalitet. Det er fitnessatlet Cecilie Lind, der står bag The Protein Kitchen, der tilbyder sunde og velsmagende to-go retter, der gør det både let, sjovt og smagfuldt at leve sundt. Du kan også begynde med at prøve Cecilies opskrift på en glutenfri lakseburger.

Det færdige resultatet - mums! 

  • 4 små burgere eller 3 store
  • 150g kogte ris (ca. 50g tørvægt)
  • 100g glutenfri havregryn
  • 1 helt æg
  • 1 stor spsk hytteost
  • 1 tsk bagepulver
  • Salt og peber 
  • Evt. Oregano
  • 400g tilberedt laks
  • Tomat i skiver
  • Rød og gul peberfrugt
  • Bønnespirer
  • Salatblade
  • Most avocado (eller guacamole)
  • Evt. Salsa eller ketchup

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Blend alle ingredienser til burgerbollerne grundigt i 2-4 minutter.
Fordel og form 3-4 burgerboller med 2 skeer på et stykke bagepapir på en bradepande. Pensl bollerne med æg (eller vand/mælk).
Drys ekstra havregryn eller krydderi på toppen og bag i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter. Benyt grill i de sidste 5 minutter af bagtiden.


Bag laksen i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter med citronskiver og krydderier efter eget valg, eller stege den på panden i 10-12 minutter.


Vask, rens og snit grøntsagerne, så de er klar til at blive lagt mellem bollerne. 


Halvér bollerne og byg din burger med fyldet, eller din egen kombination som fx kalkun, kylling eller hakkebøffer. Du kan også lave dine egne sunde kartoffelfritter i ovnen til. 

 

Tip: Jeg har altid ris i mit køleskab til mine måltider. Hvis du koger ris en dag, så kog da en god ekstra portion til burgerboller. 
Har du spørgsmål?
Online
33 18 20 05

Man. - Fre.: kl. 09.00 - 22.00

Weekend: kl. 10.00 - 22.00

Forretninger
33 11 44 33

Man - Fre: kl. 10.00 - 17.00

Weekend og helligdage: Lukket

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere