Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-delicious_in_denim
Få stilen

Delicious in denim 

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Denim holder stadig, og det gælder alt fra jeans til støvler.

Rå, stærk og blå som selve havet omkring Danmark – denim er og har så langt tilbage, som vi kan huske, været indbegrebet af skandinavisk coolness. Det sprøde stof med de mange muligheder er kommet for at blive, og med jævne mellemrum blusser kærligheden til denim op på ny. Den kommende sæson er ingen undtagelse, for det tykke cowboystof er en oplagt ven af den lune efterårsgarderobe. Investér i en af de mange denimjakker og brug løs af din denimkvote med kjoler, nederdele og jeans i vores allesammens yndlingsmateriale.

Fra top til tå

Skulle du være så heldig at ligge inde med flere favoritter i denim, så vær ikke bleg for lag på lag. Denim gør sig også godt i flertal, og en denimkjole med en lang denimjakke udover er det perfekte par til den nye sæson.
Du kan, ligesom vi har gjort, også lade dig inspirere af internationale denim darlings. Tag blot modellen Alexandra Elizabeth Ljadov, som her sporter denim fra top til tå efter Etro-showet under modeugen i Milano.

Model Alexandra Elizabeth Ljadov

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere