Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-block-it
Nyheder

Block it

Sæsonens hotteste sko er hverken tårnhøje eller helt flade, men lige midt imellem. Byd de populære blokhæle velkommen – de er her for at blive!

Dette efterår får de klassiske stilletter skarp konkurrence af sæsonens hotteste fodtøj: Den lave sko med blokhæl og brede, firkantede snuder.
Skoene er allerede spottet på fødderne af fashionistaer verden over, og ikke nok med at de er super flotte, så er de også enormt behagelige at have på. Den lave hæl gør dem brugbare i stort set alle anledninger, og de fashionable sko er da også kendt under navnet day-to-night pumps, fordi du kan bruge dem hele dagen og aftenen med. Så vink roligt farvel til ømme fødder og goddag til dansegulvet.

Blockhæl

Workwear ready

Blokhælene er, modsat super høje og super tynde stilethæle, bedre rustet til hverdagsstrabadser som at løbe frem og tilbage mellem møder, lange ventetider på offentlig transport. Om de bliver kombineret med et par cropped jeans og en strik på kontoret eller med bare ben og en kjole til festen, betyder ikke det store – blokhælene er bare enormt chikke.

Model og blogger Zanita Whittington / Foto: Daniel Zuchnik / GettyImages.com

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere