Only happen when it rains - Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Onlyhappenswhenitrains
Portræt

Only Happy WHEN IT RAINS

Med afsæt i den klassiske regnfrakke blev det danske
mærke Rains født i 2012. 

Rains’ regntøj og accessories er skabt til bymennesker, der skal
fra A til B

Kan du huske din første regnjakke? Den har sandsynligvis været af den klassiske gummimodel i gul eller grøn, som var regnjakken, alle havde, da vi var børn. Det er med afsæt i den, at Rains blev født i 2012. Dengang lancerede de en regnponcho i lækkert design, som de lancerede med et cool livsstilskoncept, som hurtigt fangede an. I dag laver Rains otte modeller regnjakker til både damer og herrer, og de har udvidet deres sortiment med tasker og accessories i samme materialer som jakkerne. Snittene er klassiske, looket er cool, og farvespektret har rødder i den nordiske æstetik. Med andre ord er farverne afdæmpede og anvendelige og passer perfekt ind i Rains’ filosofi om at kombinere funktionalitet og æstetik.

Rains’ regntøj og accessories er skabt til bymennesker, der skal fra A til B, og det er da også æstetikken, der er i højsædet, når der lanceres nye modeller, og ikke det tekniske. Universet er stadig bygget op omkring retro regnfrakken og Rains' klassiske nyfortolkninger af den, så den passer ind i modebilledet og let glider ind i selv en fashionistas garderobe. Og det er ikke i sports- og outdoor-butikker, du finder Rains.

"Rains skaber livsstilsprodukter, og der spiller udtryk og koncept en stor rolle. Det betyder blandt andet, at vi sælger til steder, hvor design er i fokus, fx Colette i Paris og hos MOMA i New York og Tokyo. Og så er vi så heldige at ligge i nogle af de bedste department stores i Europa, og derfor er vi så glade for, at vi nu er at finde i Magasin, som i vores øjne er Danmarks førende department store. Det er helt naturligt for os, da vores målgruppe er bred, og vores produkter appellerer bredt,“ siger Daniel Brix fra Rains.
Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere