Jordbaersorbet - Magasin.dk
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-Jordbaersorbet
Opskrift

Jordbærsorbet

Sommerens lækreste bær er forvandlet til en nem dessert.

Louise Dam fra Louisesmadblog.dk har forvandlet sommerens lækre bær til en skøn og nem dessert. Louises jordbærsorbet smager helt vidunderligt, og den flotte dybrøde farve vil pynte på et hvert sommerbord.

  • Jordbærsorbet
  • 500 g jordbær
  • 100 g sukker
  • 1/2 dl vand
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. glykosesirup

Sådan gør du

Hæld vand, sukker, citronsaft og glukosesirup i en lille gryde og lad det koge op til sukkeret er opløst.
Skyl jordbærrene og fjern stilken.
Blend jordbærrene til en puré med en stavblender eller almindelig blender. Hæld sukkerblandingen i puréen og blend til det har samlet sig.
Kør puréen på en ismaskine og frys den derefter ned i en fryseegnet beholder.
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere