Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-De_nominerede_er

De nominerede er... Så skal der stemmes på årets bedste beauty produkter

Så er de nominerede produkter afsløret i Costume Skønhedsfavoritter 2017, og du kan afgive din stemme og være med til at afgøre hvilke produkter der skal være årets bedste

Costume Skønhedsfavoritter 2017 er skudt i gang og der er masser af produkter til beauty elskeren i os alle. Se alle 21 kategorier her og STEM her.

1. Bedste Designerduft

De store modehuse evner at skabe både smukt tøj såvel som forførende dufte, og med en designerduft er du sikret en både velduftende og æstetisk oplevelse.


395 kr.
440 kr.
455 kr.

2. Bedste Bambivipper

Drømmer du om lange, fyldige vipper? Disse tre mascaraer give øjenvipper, der gør selv Bambi misundelig. 

3. Bedste Perfekte hud

Uanset om du er til mat, satinagtig finish, glød eller et quick fix på farten, finder du det i disse tre super-foundations.


395 kr.
400 kr.

4. Bedste No-makeup-makeup

Er du ikke til en meget dækkende makeup, byder en farvet dagcreme på den perfekte kombination af pleje og farvet pigment, som giver et let og naturligt look.  

245 kr.
150 kr.

5. Bedste Kysseklare læber

En læbestift kan forvandle et helt outfit og give selv en enkel T-shirt og et par jeans et sofistikeret twist – uanset om du er mest til de matte, de glansfulde eller de kraftige farver.


270 kr.
99 kr.

6. Bedste Inner beauty

Skal skønheden have hjælp indefra, findes der heldigvis mange forskellige kosttilskud, som hjælper huden til at blive smukkere og sundere med glød og udstråling. 


7. Bedste instant body-fix

Nogle produkter kan stå for en vild forvandling, om det så er øjeblikkelig farve eller opstrammet og udglattet hud på kort tid.


349 kr.
590 kr.
345 kr.

8. Bedste Mildeste rens

Micellar-renseprodukter renser alt makeup og skidt af og er blevet så populære, at det kun er på sin plads at oprette en kategori særligt dedikeret til den skånsomme, men effektive rens. De fås som en tyndtflydende væske, i geléform og som en mælk.


295 kr.

9. Bedste Nørdet skønhed

Hvem elsker ikke teknologi eller sjove redskaber, der kan få huden til at blive endnu skønnere? Disse byder på alt fra forskønnende nåle til effektiv rens. 


1.095 kr.
360 kr.
349 kr.

10. Bedste Magi på flaske

Døjer du med tørhed, urenheder og begyndende linjer eller dybe bekymringsrynker, er et serum vejen frem – vi vil endda gå så vidt at kalde nogle af disse dyrebare dråber for magiske


945 kr.
470 kr.

11. Bedste Fugt hver dag

Er der ét produkt, de fleste af os ikke kan undvære i vores skønhedsrutiner, er det den forskønnede nat- og dagcreme, som udgør fundamentet i den daglige pleje


355 kr.
695 kr.

12. Bedste Skrub af

Peeling, skrub eller eksfoliering. Kært barn har mange navne, men uanset hvilken form du vælger, er her tre,  som effektivt renser, udglatter og fjerner de døde hudceller i ansigtet.

660 kr.

13. Bedste Maskebal

Uanset din huds behov  findes der en maske til dig. Har du ikke tid og råd til den store ansigtsbehandling hos en professionel, kan meget heldigvis klares derhjemme med en god ansigtsmaske. 

585 kr.

14. Bedste Gå glad i bad

For mange begynder dagen med et brusebad. Her skal lokkerne også vaskes og plejes, og med disse hårprodukter bliver det ren forkælelse. 

200 kr.
300 kr.

15. Bedste plejende hold

Ønsker du både pleje og styling, findes der heldigvis masser af gode produkter, der giver hold og fugt, uden at håret føles stift som candyfloss. 

190 kr.

16. Bedste Vildtvoksende lokker

Både genetik, stress og hormonelle ubalancer kan lede til hårtab, men der findes heldigvis håb i form af  serum, kosttilskud og særlig pleje. Disse produkter stimulerer hårvæksten, og med lidt tålmodighed vil der komme mere fylde til håret igen.

599 kr.

17. Bedste Fremtidens hår

Det er ikke kun pleje, som gør håret skønnere. Også smarte hjælpemidler kan gøre det lettere at opnå et perfekt look med minimal skade af håret undervejs.

2.999 kr.
1.399 kr.

18. Bedst All eyes on me

Både øjne og bryn udgør en markant del af vores ansigtstræk. Der findes derfor en del produkter og behandlinger med henblik på at forskønne disse. Vi har udvalgt de allerbedste, som både giver holdbar farve, smukke bryn og lange vipper.

69 kr.

19. Bedste Dansk & dejlig

Vi elsker dansk skønhed og er stolte af de mange gode produkter og mærker, som vores lille land har at tilbyde. Derfor har vi udvalgt nogle særlige favoritter, som er danske og dejlige.

20. Bedste niche duft

Der findes næsten ikke noget bedre end at finde en unik parfume, som du kan kalde for din særlige duft, og med disse skønne nichedufte er du næsten sikret dig at have din helt egen duft.

690,00 - 1.090,00 kr.
120,00 - 530,00 kr.

21. Bedste Klassiske duft

Nogle dufte og mærker er klassikere indenfor duftens verden, men selv en gammel favorit kan blive endnu skønnere med lidt nytænkning.

470 kr.

22. Favoritterne som kunder og Magasins Beauty Shoppere har udvalgt 

En ikonisk duft, olie der gør underværker, serum der virker som botox og makeuppaletten vi ikke kan undvære. Her er fire favoritter som Magasins kunder og Beauty Shoppere har udvalgt. 

550 kr.
315 kr.
770 kr.
395 kr.
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere