Cofoco - Boeuf Bourguignon - Magasin.dk
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
ajour-BoeufBourguignon
Apoteker
Opskrift

Cofocos Boeuf Bourguignon

Kast dig ud simremadens velsmagende univers med denne skønne opskrift på Boeuf Bourguignon fra Cofoco.

  • 4 personer
  • 1 gulerod
  • ¼ lille knoldselleri
  • 150 g bacon
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • 25 perleløg
  • 2 laurbærblade
  • 25 champignoner
  • 1 kg oksetykkam
  • 1 spsk. mel
  • 1 flaske rødvin
  • 4 kviste timian
  • 40 g smør
  • 1 håndfuld persille, hakket
  • Havsalt & friskkværnet peber

Der er ikke noget bedre end en god gang simremad, når de kølige og blæsende efterårsmåneder får rigtig fat. Vi tænder stearinlysene, finder de tykke sokker frem, og spiser de mange lækre efterårsretter, der luner godt i en kold tid. 


Du kan kaste dig ud simremadens velsmagende univers med denne skønne opskrift på Boeuf Bourguignon fra Cofoco. Boeuf Bourguignon er en ægte klassiker fra Frankrig, og passer perfekt på middagsbordet i de kolde måneder. Den rustikke franske ret giver varme på efterårets blæsende dage, og så kan du passende kravle under et lunt tæppe, men retten hygger sig på komfuret. 

Sådan gør du

Skær gulerod, selleri og bacon i tern på ca. 2x2 cm, og pil hvidløg og perleløg. Put grøntsagsternene i en gryde sammen med olivenolie, hvidløg, perleløg, laurbærblade og champignoner. Svits, til det hele har fået farve. Tag herefter grøntsagerne op af gryden, og sæt dem til side. 


Skær oksetykkammen i tern på 4x4 cm, og svits kødet i lidt olie i gryden, til det har fået en god stegeskorpe. Vend melet i sammen med kødet, og tilsæt rødvin. Lad kødet simre i mindst 1 time og gerne længere.
Kom grøntsager og bacon tilbage i gryden sammen med timian, og lad det koge sammen med kødet i 30 minutter. Kom smør og friskhakket persille i retten, og smag til med havsalt og friskkværnet peber.  

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere