farve: Hvid

Beurer

Luftbefugter i hvid LB 37

799 kr.
Luftbefugter i hvid LB 37
Beurer
Luftbefugter i hvid LB 37
799 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
30 dages returret

Luftbefugter til rum op til 20 m²


Specifikationer
  • Befugtning gennem ultralydsforstøvning
  • Meget lydsvag i brug
  • Natfunktion

Skab et optimalt indeklima med denne luftbefugter fra Beurer! Mange ved det ikke, men når luften i de rum man opholder sig i har en for lav fugtighed, kan det gå hen at genere vores slimhinder, give kløe i øjnene, give en dunkende hovedpine og gøre os sløve. Vågner du ofte med hovedpine og føler dig ikke tilpas udhvilet, kan det være et tegn på et for tørt indeklima.

For at skabe den rette fugtighed i luften, kan man med fordel bruge en luftbefugter. Luftbefugteren LB 37 fra det tyske kvalitetsbrand Beurer, bruger mikrofin ultralydsforstøvning til at befugte luften i rummet. Teknologien gør, at LB 37 er yderst lydsvag under brug, hvilket bl.a. gør den ideel til brug i soveværelset eller på kontoret!

Luftbefugteren har natfunktion: når funktionen er valgt, slukker lyset i tænd-knappen og forstøvningen sættes til laveste niveau (ca. 150 ml/t), så kan du sove som en sten i et optimal indeklima. LB 37 har 2 forstøvningsniveauer, på højeste niveau befugtes luften med ca. 200 ml/t . Luftbefugteren er velegnet til at befugte rum helt op til 20 m² - i større rum stilles luftbefugteren blot tættere på brugeren.

LB 37 har en tankkapacitet på 2 L og slukker automatisk, når der ikke er mere vand tilbage i tanken. Når der ikke er mere vand tilbage i tanken, vil tænd-knappen lyse rød. Luftbefugteren kan bruges med en vandopløselig aromaolie til at bringe en mild og frisk duft frem i lokalet.

Aromaolien skal være vandopløselig og skal bruges med de medfølgende filtpuder, som man skal dryppe et par dråber aromaolie på.

Der er 3 års garanti på produktet
Loading...