FINAL SALE
Op til 70% på udvalgte brands. Shop her
farve: Sort

KitchenAid

KitchenAid Go Køkkenstøvsuger

1.119 kr. - 1.339 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
KitchenAid Go-køkkenstøvsugeren har et slankt og kompakt design, som nemt kan opbevares på køkkenbordet eller i køkkenskuffen, og som også giver dig mulighed for at støvsuge uden at skulle vikle dig ind i ledninger. Perfekt til at holde køkkenoverflader rene og opsamle krummer, kaffe og andre tørre ingredienser.

Køkkenstøvsugeren er udstyret med et specialdesignet sprækkemundstykke, som gør det nemt at rengøre svært tilgængelige steder i køkkenet. Den leveres med et vendbart 2-i-1 vidvinkelmundstykke, som du kan køre med den brede åbning eller bruge som et praktisk skraberedskab. Støvsugeren har også en 130 ml smuds- og støvbeholder og et udskifteligt filter, så det er nemt at rengøre og holde den i topform.

Alle KitchenAid-apparater i Go-serien drives af den samme type genopladeligt 12 V lithium-ion-batteri. Batteriet er let at udskifte og giver maksimal alsidighed, og det er bygget til at give optimal driftstid og ydeevne. Da du kan bruge det samme batteri til alle dine KitchenAid Go-produkter, fås serien med eller uden batteri.

* Elegant og kompakt design
* Ekspertdesignet sprækkeredskab
* Hjælper dig med at holde køkkenets overflader rene
KitchenAid Go Køkkenstøvsuger
KitchenAid
KitchenAid Go Køkkenstøvsuger
1.119 kr. - 1.339 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb

KitchenAid Go-system

Loading...