Log ind
Tilbage til journal
Livsstil

Kom til sommerens største strandfest i hjertet af København

null

Tekst Cathrine Overvad

I Magasin skyder vi en magisk sommer i gang med et imponerende program, når Kongens Nytorv forvandles til en livlig sommeroase med strandstemning og fantasifulde sandskulpturer. Fra den 15. juni til 30. juli inviteres du til festlig sommerstemning alle ugens dage, og du kan glæde dig til både henslængt loungestemning med læskende cocktails, petanquebaner og sprøde rytmer. Få et overblik over det fulde program lige her.

null

Foto MessyWeekendMessyWeekend skyder festen i gang

Magasin x MessyWeekend inviterer til en kæmpe sommerfest på Kongens Nytorv. Her kan du både slukke tørsten med 1664 Blanc og danse til sprøde toner og kæk rap fra BOABOA og Kundo. Er du mere til rendyrket sommer-chill, kan du tage et spil petanque eller gå på eventyr blandt spektakulære sandskulpturer, som er lavet af talentfulde skulptører fra hele verden. Du får selvfølgelig også rig mulighed for at tjekke alle de nye varer fra MessyWeekend og måske endda vinde et par af de cool solbriller fra Magasin x MessyWeekend-collab.

Hvornår? Torsdag den 15. juni fra kl. 17.00-21.00 og fredag den 16. juni fra kl. 16.00-21.00

null

Foto KundoSkyd weekenden i gang til Magasin Beach Party, når dansk musiks nye stjerne, Kundo, indtager scenen på Kogens Nytorv. Kundos inspiration kommer fra 90’erne og de tidlige 00’er, og hans lyd spænder fra rap og hiphop med tunge beats til melodiske og syngende vokaler.

Hvornår? Fredag den 16 juni kl. 19

Sommervibes og sprøde rytmer

Mærk sommerstemningen skylle ind over dig, og nyd iskolde drinks og sprøde DJ-toner, når Magasin holder Sommervibes og Sprøde Rytmer. Glæd dig også til at blive forkælet med treats og aktiviteter fra lækre brands som blandt andre Rudolph Care, DAY ET, Havaianas & Depend og Samsøe Samsøe.

Hvornår? Hver torsdag og fredag kl. 16.00-20.00

null

Foto Rudolph CareRudolph Cares Afternoon Aftersun

Nyd en solrig eftermiddag til Rudolph Cares Afternoon Aftersun event på Kgs. Nytorv. Sprøde DJ-toner sørger for en stemningsfuld atmosfære, mens du vil få kærlig ekspertvejledning fra Rudolph Cares team til den bedste solbeskyttelse.

Hvornår? Torsdag den 22. jun. 2023, 16:00 - 20:00

null

Foto HavaianasHavaianas Sommerevent - vind, smag og shop!

Kom og vær med til det ultimative Havaianas sommerevent. Del din Havaianas-stil med hashtagget #HavaianasSommerMagasin for at vinde fantastiske præmier, smag på forfriskende Acaï is fra Brasilianske Tropicool og shop eksklusive sommer-accessories, der vil fuldende dit strandlook.

Hvornår? Den 26. juni – 2. juli

null

Foto DAY ETDAY ET Picnic

Lækre loungetoner vil skabe den perfekte atmosfære, mens du kan slå dig ned på DAY ET’s picnictæpper eller prøve kræfter med en cornhole-dyst. Køber du et DAY ET Picnic Blanket, får du en gratis Steele Bottle med i købet.

Hvornår? Torsdag den 29. jun. 2023, 16:00 - 20:00Magiske sommerdage med Petanque og Rosé

Invitér dine venner til en omgang petanque, og nyd et koldt glas rosé i solens stråler, når Magasin inviterer til Magiske sommerdage med Petanque og Rosé. Hvis du er Goodie-medlem eller downloader Magasins Goodie app, får du udleveret dit eget petanque-starterkit i baren.

Hvornår? Hver lørdag kl. 11.00-20.00

null


Sommerminder for hele familien

Fyld sommeren med skøn familiehygge, når Magasin indbyder til Sommerminder For Hele Familien. Du kan roligt læne dig tilbage i solstolen, mens børnene bygger sandkunst i det store Sand Lab. Er sommerenergien helt i top, arrangerer Volleyball Danmark børnevolley med fuld blus på bevægelse og boldlege.

Hvornår? Hver søndag kl. 11.00-20.00Den store finale…

Magasin og Volleyball Danmark danner rammerne for et brag af en sportsfejring. Tourfinalen ved årets ”Danish Beachvolley Tour” afholdes på Magasins hjemmebane, Kongens Nytorv, den 11.-13. august. Så tag hurtigbrillerne på, sæt dig til rette i sandet og nyd sommerens fedeste sportsfinale løbe af stablen.

Hvornår? Den 11.-13. augustLÆS OGSÅ
null
Livsstil - Opskrift
Parret bag tidens sejeste cocktailbrand guider til en sommersikker drink
null
Mode
Sådan finder du de solbriller, der klæder dig
Loading...