Log ind
Goodie Days
20% på udvalgt Sport. *Gælder kun Goodie stjernemedlemmer.
farve: Grå

Columbia

Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre

Goodie pris
519,20 kr.
Normal pris
649 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Columbia Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark når solen står højt på himlen.

Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse. Fra sommeren 2023 er produkterne i største muligt omfang fremstillet i genanvendt materiale.

Silver Ridge Utility SS Shirt (Short Sleeve) er en kortærmet skjorte der er perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret.

Skjorten har asymmetrisk snit så den sidder pænt uanset om du har ned i eller over bukserne. Den har en god brystlomme til småting som kreditkort solbriller m.m. 

Omni-Shade teknologien giver en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør sammen med ventilationen i ryggen Silver Ridge til et ekstra godt valg om sommeren eller i områder og lande hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.

Alt i alt er Silver Ridge Utility Shirt SS en lækker og funktionel sommer- og rejseskjorte du vil sætte pris på verden rundt.


Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre
Columbia
Columbia Silver Ridge Utility Lite skjorte, herre
519,20 kr.
649 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...