Lige nu får du 25% på alt fra MAC. Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem.
Størrelse: 30 ml

Zarkoperfume

Zarkoperfume The Muse 30 ml

400 kr.
Zarkoperfume The Muse 30 ml
Zarkoperfume
Zarkoperfume The Muse 30 ml
400 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Den populæe THE MUSE fås nu i 30 ML.

Gennem hele mit voksenliv har jeg haft mulighed for at være tæt på den mest inspirerende kvinde i mit liv min kone, min bedste ven og min soulmate. Hun er min værste kritiker, og den person, der har lært mig om livet at være tolerant, at være ydmyg og aldrig at give op.

THE MUSE er dedikeret til hende, og til dem, der gerne vil føle det, jeg føler, når jeg er tæt på hende hendes blide smil, varmen i hendes øjne, og følelsen af at være elsket uendeligt højt.

Denne parfume har været under udvikling i mange år, da mine følelser omkring THE MUSE, som jeg har været forelsket i, i 30 år, har været svære at indkapsle i en flakon.

THE MUSE har ingen top-, hjerte- eller bundnoter den fremkalder blot en uskyldig, ren og varm fornemmelse. Intentionen er ikke at afsløre en kvindes hemmeligheder, men kun dele det reneste og mest ægte i verden kærlighed. En følelse, der findes dybt inde i din sjæl.

THE MUSE er dedikeret til min kone, såvel som til selve livet. For som jeg ser det, virker livet meningsløst, hvis du ikke har elsket.

- Zarko Ahlmann Pavlov
Loading...