SALE
Op til 30% på masser af skønhed. Shop her
Størrelse: 200 ML

Kenzo

Youth Flow - Youth Preserved Toner

389 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Oplev KENZOKI YOUTH PRESERVED TONER, det første skridt i dit Youth Flow hudplejeritual. Dens forfriskende konsistens med en afslappende duft absorberes øjeblikkeligt og giver en behagelig fornemmelse. Denne anti-aging toner fugter huden i 24 timer(1) og hjælper med at udjævne rynker og forhindre dem i at opstå. Denne toner er formuleret med en kraftfuld duo af aktive stoffer: Sacred Lotus Flower Water, Oily Extracts og High Mallow Extract af naturlig oprindelse, til aktivering af hudens ungdomsstrøm. Den renser forsigtigt huden for urenheder og fjerner overskydende talg. Dag efter dag bliver huden sublimeret, hudstrukturen forfinet, ansigtstrækkerne udglattet, huden synligt mere strålende og ensartet. Dens fordele? Den hjælper huden med at beskytte sig selv mod skader forårsaget af forurening og oxidativ stress, bevarer dens ungdommelighed og gør den mere modstandsdygtig over for ydre aggressioner.Allerede fra første påføring er din hud fugtet, beroliget, strålende og klar til resten af din rutine.

Efter en måneds brug er rynker reduceret, ansigtstræk er synligt udglattet, hudstrukturen er forfinet, og huden er mere strålende og ensartet. 94% af kvinderne hævder, at deres hud ser smukkere ud(2).

Formuleret med 97%(3) ingredienser af naturlig oprindelse.(1)Instrumentel test på 12 frivillige efter én påføring(2)Selvevaluering ved hjælp af spørgeskema på 34 frivillige med to påføringer om dagen i 4 på hinanden følgende uger(3)Baseret på ISO 16128-standarden. De resterende 3 % bidrager til formelens sensoriske tekstur og integritet

Youth Flow - Youth Preserved Toner
Kenzo
Youth Flow - Youth Preserved Toner
389 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...