Størrelse: NO_SIZE

Dyson

V15 Detect Absolute

5.590 kr.
Udsolgt
V15 Detect Absolute
Dyson
V15 Detect Absolute
5.590 kr.
Udsolgt
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Den integrerede laser opdager de partikler, du normalt ikke kan se
En nøjagtigt vinklet laser gør usynligt støv synligt på hårde gulve så du ikke overser noget.2

Måler mikroskopiske støvpartikler
Piezo-sensoren måler og tæller kontinuerligt støvpartiklerne og øger automatisk sugeevnen alt efter behov.3

Videnskabelig dokumentation for dybderengøringen
LCD-skærmen viser det, der er blevet suget op, og giver dig således en videnskabelig dokumentation for dybderengøringen i realtid.3

Click-in-batteri
Fjern og erstat batteriet med et enkelt tryk på en knap for 60 minutters strøm, der ikke svinder. Du kan således rengøre her, der og alle vegne i hjemmet (ekstra batteri kan købes separat).4

Filtrering i flere trin
Dysons fuldt forseglede filtrering opfanger 99,99% af alle mikroskopiske partikler og allergener så små som 0,3 mikrometer og udsender dermed en renere luft.5

Hair Screw-mundstykke. Opsamler lange hår fra kæledyr. Lynhurtigt.
En anti-tangle børstestang med konisk form drejer håret af stangen og ind i beholderen. Den motoriserede rengøring passer til svært tilgængelige rum.

Anti-tangle High Torque-mundstykke
Opsuger på kraftfuld vis støv og hår fra alle gulve. En kam med anti-tangle fjerner automatisk hår fra børstestangen.

Dybderengør automatisk tæpper
I Auto mode overvåger Dysons DLS-teknologi inde i High Torque-mundstykket modstanden i børstestangen 360 gange i sekundet og justerer på intelligent vis sugeevnen til de forskellige underlag.6

Sugeevne, der kan rengøre overalt
Dysons alsidige ledningsfrie teknologi gør det lettere at rengøre hjemmet. Du opnår en kraftfuld rengøring af gulve, sværttilgængelige områder og madrasser.

Laser Slim Fluffy-mundstykke
Et 25 cm bredt mundstykke med blød nylon og antistatiske kulfibertråde fjerner støv fra hårde gulve og smalle sprækker. Det har en lav profil, der når længere ind under møblerne.

Tre power modes
Auto mode tilpasser sig på intelligent vis med en optimal balance mellem sugeevne og driftstid. Eco mode giver en længere driftstid til længerevarende rengøringer, mens Boost mode er konstrueret til en kort, intensiv rengøring.

LCD-skærm
Rapporterer systemydelsen i realtid, herunder driftstiden sekund for sekund, påmindelser om vedligeholdelse, power mode og batterilevetid.

Bemærkninger:

1.Laseren er konstrueret til hårde gulve. Laserens effektivitet påvirkes af de omgivende lysforhold, typen af snavs og underlaget.
2.Sugeevnen er testet i henhold til EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9 ved den fleksible indsugning, med fuld beholder og i Boost mode mod andre ledningsfrie stangstøvsugere på markedet.
3.Højeste nøjagtighed opnås i Auto mode. Automatisk rampefunktion er kun tilgængelig i Auto mode. Test baseret på gennemsnitligt husholdningsbrug i henhold til Dysons interne testdata. Mikroskopisk støv defineres som partikler mindre end 100 mikrometer.
4.Gælder i Eco mode med et ikke-motoriseret mundstykke. Den faktiske driftstid varierer af power mode, gulvtype, og/eller hvilke mundstykker der bruges.
5.Filtreringen er testet i henhold til EN IEC62885-4 CL5.11, i Boost mode.
6.Dynamic Load Sensor-teknologi gælder kun i Auto mode med High Torque-mundstykket.

         Indhold i kassen

Loading...