Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Ultimativt partyssæt 41806

449,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Skab din egen unikke festlige verden med LEGO DOTS Ultimative Partyssæt! Dette farverige og sjove sæt er designet til at lade kreativiteten blomstre og bringe en ekstra dosis glæde til enhver lejlighed. Med fokus på personlig flair og stil er dette sæt perfekt til dem, der elsker at udtrykke sig gennem farver og mønstre.

Sættet indeholder et væld af farverige LEGO DOTS-brikker i forskellige former og størrelser, der lader dig skabe dit eget festtema. Fra festlige mønstre og glade ansigter til farverige prikker og sjove symboler – de kreative muligheder er uendelige. Hver brik er designet til at blive let fastgjort og fjernet, så du kan ændre din dekoration i takt med humøret og lejligheden.

For at gøre festen endnu mere personlig inkluderer dette LEGO DOTS-sæt også et udvalg af justerbare armbånd og accessories, som du kan dekorere med dine egne kreationer. Skab armbånd, nøgleringe eller andre accessories, der passer til din feststil, og del dem med dine venner for en sjov og kreativ festaktivitet.

Ultimativt Partyssæt fra LEGO DOTS er ikke kun en fantastisk måde at dekorere til festen, men det er også en sjov og berigende aktivitet for alle aldre. Den medfølgende inspirationsguide giver tips og idéer, men den virkelige magi sker, når du lader din fantasi løbe løs og skaber noget helt unikt.

Giv din fest et personligt præg med LEGO DOTS Ultimative Partyssæt – det ultimative sæt til at udtrykke din kreativitet og skabe farverige minder, som varer ved. Bring festen til live med LEGO DOTS og lad din personlige stil skinne igennem!
Ultimativt partyssæt 41806
Lego
Ultimativt partyssæt 41806
449,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...