Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Triceratops-forskning 76959

479,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i verden af præhistoriske opdagelser med LEGO Jurassic Park Triceratops-forskningssættet. Dette fantastiske LEGO-sæt, inspireret af Jurassic Park-filmene, bringer den ikoniske Triceratops-dinosaur til live i detaljeret og imponerende LEGO-form.

Sættet inkluderer en imponerende LEGO-gengivelse af Triceratops, kompleet med de karakteristiske horn og store hovedskjold. Den medfølgende bil og det detaljerede miljø tilføjer ekstra sjov og leg til denne spændende opdagelsesoplevelse.

Minifigurerne af dinosaurforskere er udstyret med kameraer, værktøj og udforskertilbehør, og de er klar til at kaste sig ud i opdagelser og lære mere om Triceratops. Sættet indeholder også LEGO-fossilelementer og vegetation for at skabe en realistisk forskningsatmosfære.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en spændende rejse gennem Jurassic Park-universet og giver information om Triceratops og de fascinerende opdagelser, der er gjort i filmene. LEGO Jurassic Park Triceratops-forskningssættet er ikke kun en byggeoplevelse; det er også en mulighed for at udforske og lære om fortiden gennem leg.

Når byggeriet er fuldført, bliver LEGO Jurassic Park Triceratops-forskningssættet til en imponerende udstillingsgenstand, der vil appellere til både dinosaurfans og LEGO-entusiaster. Placer dette spændende LEGO-sæt på hylden og lad det være et blikfang, der vækker glæde og beundring.
Triceratops-forskning 76959
Lego
Triceratops-forskning 76959
479,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...