Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574

1.299 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dyk ned i den fantastiske verden af Pandora med LEGO Avatar Toruk Makto og Sjælenes Træ-sættet. Dette episke byggesæt er skabt i samarbejde med James Cameron's banebrydende film ""Avatar"" og bringer den magiske skønhed og eventyrlige ånd fra Pandora ind i dine hænder.

Sættet inkluderer en imponerende LEGO-gengivelse af Toruk Makto, den frygtindgydende direhorse-ridende Na'vi-kriger, der spiller en central rolle i ""Avatar""-fortællingen. Byg denne ikoniske karakter med imponerende detaljer, herunder Toruks massive vinger og karakteristiske Na'vi-våben.

Udforsk derefter Sjælenes Træ, hjertet af Pandora og en central del af Na'vi-kulturen. LEGO Avatar-sættet giver dig mulighed for at genskabe træets magiske forbindelse til naturen med fine detaljer og farverige elementer. Skab en scenisk base, der omfatter de symbolske blå planter og Pandora's unikke flora og fauna.

For fans af ""Avatar"" er dette LEGO-sæt ikke kun en byggeoplevelse, men også en rejse til filmens magiske verden. Den medfølgende guide introducerer dig til ""Avatar""-universet og dets fascinerende historie, og den giver indsigt i karaktererne og miljøet.

LEGO Avatar Toruk Makto og Sjælenes Træ er ikke kun en visuel fornøjelse; det er også en fantastisk udstillingsgenstand, der vil imponere enhver fan af filmen. Brug LEGO-brikkernes kreative frihed til at udvide Pandora's eventyrlige historie eller bare beundre dette smukt designende LEGO-sæt som et centralt stykke i din samling.

Tag turen til Pandora med LEGO Avatar Toruk Makto og Sjælenes Træ. Byg, udforsk, og lad din fantasi flyve frit i dette magiske univers, skabt med omhu og præcision fra LEGO. Et must-have for ""Avatar""-entusiaster og LEGO-samlere!
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
Lego
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
1.299 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...