farve: Brun

Teva

Teva Terra Fi 5 Universal Leather sandal, herre

999 kr.
Teva Terra Fi 5 Universal Leather sandal, herre
Teva
Teva Terra Fi 5 Universal Leather sandal, herre
999 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Teva Terra Fi 5 Universal Leather er en ekstra komfortabel variant af den klassiske sports- og vandresandal. 

Lædervarianten er perfekt til alle former for varmt og tørt brug som f.eks. vandring på smalle bjergstier hede og tilsandede ørkentrails storbyferie i sommerhalvår og alt muligt andet hvor din fødder og tæer vil elske at blive sat fri. Skal du bruge sandalen til vandsport kano og kajakbrug o.lign. anbefales det at du vælger den klassiske model uden læder da remme og sål på de klassiske modeller ikke suger vand og tørre markant hurtigere. 

Teva Terra FI 5 er femte generation af den klassiske sportssandal og er resultatet af mange års produkterfaring og optimering af de små detaljer.

Sandalen kombinerer lækre materialer med suveræn komfort og stabilitet i terrænet. Den er robust tåler både skidt støv og hårdhændet behandling samtidig med at den er superbekvem.

Tevas patenterede remsystem giver mulighed for en perfekt tilpasning til brugerens fod det er endda muligt at tilpasse hælremmen. Remmene er forsynet med hurtigttørrende materiale for øget komfort og nylonforstærkninger for øget stabilitet.

Sålen er opbygget med en god svangstøtte for at give en god pasform og den eksterne støddæmpende Shoc Pad giver ekstra komfort. Ydersålen er i Tevas Spider Rubber der giver perfekt greb på våde og fugtige overflader og efter som gummiet ikke efterlader mærker fungerer sandalerne også udmærket som indesko til f.eks. hyttebrug eller som hjemmesko i vinterhalvåret.

Sålen er behandlet med Microban Zinc. En miljøvenlig teknologi der modvirker de bakterier m.m. der kan være årsag til dårlig luft.

Det er dog forsat en god ide løbende at rengøre dine sandaler. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Refreshing Formula der er en anti lugt spray der kan bruges til sandaler i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.

Loading...