Køb 2 - få 25%
Lige nu får du 25% på ECOOKING. Shop her

REM BEAUTY

Sweetener - Concealer

149 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Conceal to reveal yourself in a whole new light. Denne cremede Sweetener Concealer påføres med et glat, let slør og kan lægges i flere lag til den ønskede dækningsgrad med en blød, mat finish.

En tro mod dig selv-effekt, og hver brug er en mulighed for at tilpasse dit look fuldstændigt. Brug lidt, brug meget eller et sted midt imellem - uanset hvordan du bærer den, er den altid lige tilpas.

Denne fleksible tilgang til concealer giver dig mulighed for at skjule, korrigere, fremhæve og lysne, samt konturere og udforme. Ret op på pletter eller brug den over hele ansigtet, hver beholder er fuld af multitasking-potentiale.

En infusion af r.e.m. Hydrasmooth Essence, drevet af hyaluronsyre for et boost af hydrering, ashwagandha kendt for at hjælpe med at beskytte mod miljømæssige stressfaktorer og vitamin e for antioxidantbeskyttelse, efterlader huden sødere end før.

Dette niveau af dækning overskrider virkeligheden for en ægte out of body oplevelse. r.e.m. beauty bliver ellevilde bare af at tænke på det.

Sweetener - Concealer
REM BEAUTY
Sweetener - Concealer
149 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...