Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Sweet Biome - Fermented Sake Spray

329 kr.
Sweet Biome - Fermented Sake Spray
DRUNK ELEPHANT
Sweet Biome - Fermented Sake Spray
329 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Med en blanding af vitale aminosyrer og fedtsyrer, elektrolytter og ceramider støtter og genopbygger Sweet Biome Fermented Sake Spray et sundt mikrobiom og efterligner samtidig de komponenter, der holder din syre kappe (aka din hudbarriere) stærk, beroliget og afbalanceret.Hvad den er formuleret til at gøre:

Sweet Biomes cocktail af fermenteret sakeekstrakt, kombucha og humle forsyner huden med næringsrige stoffer, der genopretter, beroliger og bidrager til en afbalanceret og sund syre kappe og mikrobiom.

Kraftige elektrolytter - kokosnøddevand og natrium PCA - giver potent antioxidantbeskyttelse og kritisk hydrering, mens naturlige mineraler zink, kobber og calciumgluconat hjælper med at reducere rødme og fremme sund kollagenproduktion. Ceramider, vitamin F og essentielle aminosyrer holder huden blød, fleksibel smidig og fugtet.Nøgleingredienser:

- Galactomyces Ferment Filtrate: Denne gær, der stammer fra fermenteret sake, er tæt med næringsstoffer (aminosyrer, antioxidanter). Det giver et effektivt forsvar mod skader fra frie radikaler, styrker hudbarrieren og dæmper rødme.

- Natrium PCA: En kraftig elektrolyt med stærke antioxidantfordele, planteafledt natrium PCA er identisk med den form, der naturligt findes i huden, og spiller en afgørende rolle for at hjælpe med at opretholde hydreringsniveauet i huden, forbedre barrierestyrken og lipidindholdet, berolige rødme og beskytte mod dehydrering fra omgivelserne.
Loading...