Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

SW Tusindårsfalken 75257

1.399 kr.
SW Tusindårsfalken 75257
Lego
SW Tusindårsfalken 75257
1.399 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag med på et episk eventyr gennem Star Wars-galaksen med LEGO® Tusindårsfalken byggesæt, nu inklusive minifigurer af Finn og Lando Calrissian! Dette imponerende sæt leverer ikke kun den legendariske rumskiboplevelse, men også muligheden for at udforske galaksen sammen med to af sagaens mest elskede figurer.

Funktioner:

Minifigurer af Finn og Lando Calrissian: Gør din Star Wars-oplevelse komplet med de medfølgende minifigurer af Finn og Lando Calrissian. Tag styring over dit eventyr med Finn, en afgørende figur i Star Wars-sagaens nyere kapitler, og Lando Calrissian, en charmerende figur kendt for sin dygtighed som pilot og eventyrer.

Autentisk Design af Tusindårsfalken: LEGO Tusindårsfalken imponerer med sin nøjagtige gengivelse af det ikoniske rumskib. Fra det dobbelte cockpit til de karakteristiske sensorradarer og bevægelige dele er dette byggesæt en tro kopi af skibet, der har fanget fans' hjerter i årtier.

Interaktive Elementer: Oplev timevis af sjov med de mange interaktive elementer og bevægelige dele i dette byggesæt. Udforsk rumskibets indre, løft skrogpladerne, og iscenesæt uforglemmelige scener fra Star Wars-sagaen.

Minifigurer: De medfølgende minifigurer er artikulerede og klar til action. Skab dine egne eventyr eller genskab ikoniske øjeblikke fra filmene med disse alsidige og detaljerede minifigurer.

LEGO Tusindårsfalken med Finn og Lando Calrissian er mere end bare et byggesæt; det er en rejse gennem Star Wars-historien, der kombinerer legendariske figurer med det ultimative rumskib. Uanset om du er en LEGO-entusiast, Star Wars-fan eller begge dele, vil dette byggesæt berige din samling og levere utallige timer af kreativ leg. Gør dig klar til at opleve Star Wars-galaksens mest ikoniske øjeblikke med LEGO Tusindårsfalken!
Loading...