Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331

699,95 kr.
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
Lego
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
699,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dyk ned i den fartfyldte verden af LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone-sættet og bring Sonic og hans ikoniske eventyr til liv i LEGO-form. Dette fantastiske byggesæt er skabt af passionerede LEGO- og Sonic-fans, og det fanger den legendariske Green Hill Zone i al sin farverige og spændende herlighed.

Sættet inkluderer en LEGO-gengivelse af Sonic the Hedgehog, kompleet med hans velkendte røde sko og supersoniske holdning. Genskab den berømte Green Hill Zone-scene med detaljer som gyldne ringe, loop-the-loops og de karakteristiske Badnik-fjender. Bygningen er omhyggeligt designet for at fange den ikoniske stil fra Sonic-spillene og tilbyder en sjov og nostalgisk byggeoplevelse.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en rejse gennem Sonic the Hedgehogs historie og introducerer dig til karaktererne og scenarierne bag Green Hill Zone. Denne LEGO Ideas-samling er mere end blot et byggesæt; det er en hyldest til en af de mest elskede karakterer i spilverdenen.

Når byggeriet er fuldført, bliver LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone ikke bare et LEGO-sæt; det bliver en festlig udstillingsgenstand, der bringer smil og glæde til alle Sonic-fans. Denne farverige og dynamiske LEGO-gengivelse af Sonic's univers er også en perfekt gave til både LEGO-entusiaster og Sonic-fans.

Få pulsen op med LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone. Byg, le og udstil denne fantastiske LEGO-gengivelse af en klassisk spilscene. Et must-have for enhver Sonic-fan, der ønsker at fejre deres kærlighed til denne ikoniske karakter i LEGO-form!
Loading...