Log ind
farve: Multi

Lego

Singapore 21057

549 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag med på en arkitektonisk rejse og genskab det ikoniske bylandskab med LEGO Architecture Singapore-sættet. Dette imponerende byggesæt fanger essensen af Singapores imponerende skyline og arkitektoniske mesterværker, og det er skabt til dem, der elsker at udforske verdens storbyer i LEGO-form.

Sættet indeholder nøje udvalgte LEGO-brikker, der giver dig mulighed for at bygge ikoniske landemærker som Marina Bay Sands-hotellet, Gardens by the Bay med de imponerende Supertrees, den ikoniske Merlion-statue, og mange flere. Hver detalje er omhyggeligt gengivet for at fange den unikke arkitektoniske skønhed og karakter, der definerer Singapores bylandskab.

Den medfølgende guide introducerer dig til de forskellige bygninger og deres historiske betydning, hvilket gør denne LEGO Architecture-sæt til en lærerig oplevelse. Udforsk byens rige kultur og historie, mens du samler de enkelte dele og skaber din egen miniatureversion af Singapores pulserende byliv.

LEGO Architecture Singapore-sættet er ikke blot en fantastisk byggeoplevelse, det er også en imponerende udstillingsgenstand. Når det er færdigbygget, vil dette LEGO-sæt blive et iøjnefaldende element i ethvert hjem eller kontor, og det er en perfekt gave til arkitektur-entusiaster, rejsende eller alle, der har en forkærlighed for denne pulserende asiatiske metropol.

Dyk ned i Singapores unikke arkitektoniske verden med LEGO Architecture Singapore-sættet. Byg, udforsk og beundr denne mikroskopiske genskabelse af en af Asiens mest fascinerende byer. Oplev glæden ved at skabe og udstille din egen LEGO-version af Singapores skyline!
Singapore 21057
Lego
Singapore 21057
549 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...