Størrelse: 200 ML

SoKind

Silky Essential - Fugtgivende bodylotion

385 kr.
Silky Essential - Fugtgivende bodylotion
SoKind
Silky Essential - Fugtgivende bodylotion
385 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Silky Essential er en body lotion som er fyldt med effektive antioxidanter, vitamin E og aktive, naturlige ekstrater som er med til at beskytte huden. Den lette og absorberbare bodylotion gennemfugter huden samtidig med at være skræddersyet til gravide kvinder.Sådan bruger du produktet:

Massér Silky Essential ind på den nyvaskede hud - fokuser på de tørre områder. Smør produktet på huden med blide, cirkulære bevægelser for at fremme hudens mikrocirkulation.Silky Essential er formuleret og produceret i Danmark og leveres i bæredygtigt emballage. Fri for farve, alkohol og parfume. Alle SoKind produkter er veganske, allergi-certificerede og er ikke testet på dyr.Ingrediensliste:

Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Brassica Campestris (Field mustard) Seed Oil*, Glycerin*, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus Hybrid (Sunflower) Oil*, Gluconolactone, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit Juice*, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Sodium Gluconate.

*Organic ingredient
Loading...