Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven

Magasin Chokolade

Magasin Chokolade

Vores Magasin chokolade er chokolade gennem flere årtier, og vi er stolte af det. I mere end 80 år har Magasin fremstillet håndlavet chokolade efter egne ufravigelige principper om ædle råvarer og godt håndværk. Helt præcist begyndte Magasin at producere chokolade i 1933.

 

Produktionen startede i nogle små lokaler i Lille Kongensgade ved siden af Magasin, Kongens Nytorv. Efter kort tid blev pladsen for trang og produktionen flyttede til Fuglebjergvej, hvor man samtidig begyndte at producere is. I dag foregår fremstillingen på vores egen chokoladefabrik, som findes på Avedøre Holme i Hvidovre.På Magasins Chokoladefabrik bruger vi kun de bedste råvarer.

 

Massive chokoladeer har et kakaoindhold på 70,5%. Vores overtrækschokolader har følgende kakaoindhold: Mørk 60,5%, Lys 33,5%, Hvid 26%. Magasins marcipan er udelukkende fremstillet af søde spanske mandler og sukker. Mandelindholdet er på 65%. Trøffelmassen bliver fremstillet på mælk, fløde, smør og chokolade.

 

 

Et håndværk med variation og friskhed

Med Magasin chokolade gør vi os umage med at udvælge de allerbedste råvarer. 

 


Råvarer
Vores råvarer skal leve op til vores kvalitetskrav. En af hemmelighederne er vores marcipan, som er fremstillet af søde spanske mandler. 

 

Håndværk
Det kræver et ganske særligt håndelag at fremstille hjemmelavet chokolade. Hos Magasin Chokolade er håndværket altid i fokus, lige fra udvikling af opskrift, til den færdige chokolade nænsomt pakkes i æsker og sendes ud i vores butikker. 

 

Variation
Vi har et stort sortiment af chokolade og altid noget for enhver smag. Lige fra dessertchokolade med cremet fyld til flødeboller, stænger af både lys, mørk og hvid chokolade, trøffelkugler med sprøde nødder, sød karamel og meget, meget mere. 

 

Friskhed
Vores chokolade er altid frisklavet. Der går ikke lang tid, fra chokoladen produceres på vores egen chokoladefabrik, til den kan nydes i hjemmet til kaffen eller som en sød dessert. Friskhed sikrer, at chokoladen altid har det rigtige knæk