Log ind
SUPER BAZAAR - Få 20-30% på masser til børnene...
farve: Beige

Sebra

Sebra Sengen, Baby & Jr., birchbark beige

7.095 kr.
Sebra Sengen, Baby & Jr., birchbark beige
Sebra
Sebra Sengen, Baby & Jr., birchbark beige
7.095 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Møbler leveres til 299 kr. Læs mere
Levering 2-6 hverdage. Læs mere
Returret 30 dage Læs mere
Sebra Sengen, Baby & Jr. er mijømærket med EU-Blomsten (licensenummer: EU Ecolabel: DK/049/014).

Sebra Sengen sengen, der vokser med barnet.
Dit barn har brug for søvn, så det kan udvikle sig og vokse. Sebra Sengen, Baby & Jr. vokser og udvikler sig sammen med dit barn. Sengen er en generationsseng, som kan gå i arv fra barn til barn, fra familie til familie. Et stykke dansk designhistorie og en tryg og sikker udtræksseng til baby og junior.

Sebra Sengen, Baby & Jr. er en baby- og juniorseng designet til indendørs brug. Sengen er en udtræksseng, som typisk går fra at være en babyseng / temmeseng til at blive en juniorseng. Sengen er beregnet til max. 15 kg. i øverste sengebundsindstilling og 80 kg. i den nederste.

Nogle valg gør en forskel
Vælger du Sebra Sengen, Baby & Jr., så vælger du:

at byde en dansk designet generationsseng ind i dit hjem, i din familie.
Dit valg gør en forskel, fordi sengen kan bruges i flere stadier af barnelivet og let kan gå i arv (eller videresælges), hvis I passer godt på den. På den måde hjælper I med til at spare på dyrebare ressourcer.
at investere i en miljømærket børneseng.
Dit valg gør en forskel, fordi du passer på dig selv og dit barn dit barn bliver ikke udsat for unødvendige stoffer, hverken ved indånding eller hvis barnet sutter på eller bider i møblet. Du skåner naturen og miljøet og passer derved på jordens ressourcer og fremtidens klima bl.a. fordi en stor andel af træet kommer fra certificerede skove og fordi der ikke er anvendt stoffer, som kan nedbryde ozonlaget.

Om designet
Sebra Sengen, Baby & Jr. er designet af Sebra.

Sebra har ophavsrettighederne til JUNO Sengen, som er designet af Viggo Einfeldt i perioden 1942-43. JUNO Sengen og Viggo Einfeldt er nævnt under kategorien Børnekultur i den danske Kulturkanon, som udgør essensen af dansk kulturarv.

Sebra har designet Sebra Sengen, Baby & Jr., så den lever op til de nutidige krav og standarder, men med hensyntagen til JUNO Sengens proportioner og tidløse linjer. Sebra Sengens klassiske design er derfor lige så smukt og aktuelt i dag, som JUNO Sengens var, da den blev designet tilbage i starten af 1940erne.

En seng til den nyfødte, til spædbarnet, til tumlingen og til junior til næste generation

Stadie 1 - Dette stadie er egnet til spædbarnet
Den hævede sengebund gør det lettere at løftedin baby op fra sengen og lægge hende/ham i sengen. Den hævede sengebund gør det nemmere at få et godt og sikkert greb om dit barn, når det skal tages op, og samtidig kan du bedre støtte dit spædbarns baghoved og nakke, når det skal lægges i sengen, fordi afstanden til sengebunden ikke er så lang det er mere sikkert for dit barn og bedre for din ryg.
VIGTIGT! Den laveste bund-position er den sikreste. Bunden skal altid være i den laveste stilling, så snart barnet er gammelt nok til at sidde selv.
Stadie 2 - Dette stadie er egnet til barnet, der begynder at gøre tegn til selv at kunne komme op i siddende eller kravlende position.
Den sænkede sengebund og de, for sengen, så karakteristiske tremmesider og gavlender skaber sikkerhed for dit barn i dets første leveår og sikrer, at hun/han ikke triller ud, når hun/han begynder at kunne bevæge sig mere, sidde selv eller, når hun/han begynder at kunne stå oprejst. Sengens tremmer er skåret til i bunden, så der opstår en hældning, som gør, at dit barn ikke kan få fodfæste og klatre/ falde ud over sengens kant.
VIGTIGT! Støttebjælkerne skal afmonteres, før sengen anvendes i sin laveste stilling. Tremmesiderne skal afmonteres når barnet selv kan kravle ud af sengen. Mange forældre forsøger at trække tiden med tremmesiderne lidt, fordi afmonteringen også betyder mindre kontrol. Men af sikkerhedsmæssige årsager, skal de afmonteres, når barnet selv kan kravle ud.
Stadie 3 - Dette stadie er egnet til barnet, der gør tegn til at ville klatre eller er blevet stor nok til selv at kunne kravle/stå ud af sengen.
Der kommer en dag, hvor dit lille barn kan selv og vil selv, og forhåbentlig kan du nyde lyden af små trissende barnefødder om morgenen (og ikke midt om natten), som kommer imod dig, når du af sikkerhedsmæssige årsager, har fjernet en eller begge tremmesider. Omkring to-et-halvt-års-alderen, gør mange børn tegn til, at de ikke vil være nede i sengen mere - nogle gør det tidligere - andre gør det slet ikke. Det er vigtigt at se efter tegn, så tremmesiden kommer af inden dit barn selv forcerer den.
Stadie 4 - Dette stadie egner sig til barnet, der har nået en vis længde og har brug for mere plads.
Hvornår behovet opstår er afhængigt af barnets længde og sovemønster. Mange trækker dog sengen ud i løbet af 3-4-års-alderen.
Stadie 5 - På et tidspunkt kan barnet ikke længere være i sengen - Sebra Sengen, Junior & Grow kunne være den næste sengemulighed.
Lad den gamle Baby & Jr. seng gå i arv til det næste barn eller den næste generation det gavner miljøet og sikrer samtidig, at sengens lange designhistorie videreføres.
HUSK: Når du laver om på dit barns sengemiljø, kan det i nogle tilfælde betyde, at barnet i en periode herefter kræver mere støtte ved sengetid og om natten. Puttebesvær og natteuro er naturligt, men sker langt fra altid, men som forælder gør man klogt i at være mentalt forberedt på det og hjælpe med til at sikre trygge ritualer og rutiner.

Advarsel
Vær opmærksom på risikoen forbundet med åben ild og andre kraftige varmekilder, f.eks. elektriske varmeovne, gasovne osv. i nærheden af barnesengen.
Brug ikke barnesengen, hvis dele af den er knækket, revet itu eller mangler, og brug kun reservedele, der er godkendt af producenten.
Efterlad ikke noget i barnesengen, og stil ikke barnesengen tæt på et andet produkt, som barnet kan stå på, eller som frembyder fare for kvælning eller strangulering, f.eks. bånd, snore til rulle-gardiner/gardiner osv.
Brug ikke barnesengen med mere end én madras.
Sebra Madrassen
Sebra Madrassen, som er to-delt, købes separat og findes i flere varianter, ligesom der også kan tilkøbes lagen, vådliggerlagen samt rullemadras med runde hjørner.

Samling
Møblet kommer usamlet, men samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning, som bør gemmes til senere brug.

Sebra Sengen, Baby & Jr. består af 13 dele, der let samles ved hjælp af de medfølgende skruer og øvrige fittings. Ét køb og du har alt, hvad du skal bruge til at skabe en seng, der kan vokse med dit barn.

EU-Blomsten
EU-Blomsten er en frivillig mærkningsordning, der tildeles produkter og tjenester, der lever op til høje miljøstandarder gennem hele deres livscyklus: fra råstofudvinding til produktion, distribution og bortskaffelse.

Garanti
Sebra yder en udvidet produktgaranti på vores EU-Blomst mærkede produkter i en periode på 5 år fra købsdatoen.
Loading...