farve: Brun
Størrelse: UK 9,5 - EU 44

Salomon

Salomon XA Wild vandresko, herre

999 kr.
Salomon XA Wild vandresko, herre
Salomon
Salomon XA Wild vandresko, herre
999 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere

Salomon  XA Wild er en let og fleksibel vandresko der giver dig præcis den støtte og komfort som du har brug for udenfor de faste stier.

Denne udgave er uden vandtæt membran. Den er derfor velegnet til brug i varme og tørre områder hvor du ikke oplever meget nedbør eller skal gå lange stræk på vådt og sumpet underlag. F.eks. på sommerture i alperne eller i Sydeuropa. Er også et godt valg som rejsesko til brug i Østen

Salomon XA Wild har grundet sin opdaterede overdel en perfekt pasform. Pasformen og fittet kan nemt justeres ved hjælp af Quicklace-systemet der gør det nemt at tilpasse og stramme Wild godt til på foden.

Derudover har Salomon tilføjet Sensifit-teknologi som skaber en sikker og stabil pasform. Den solide tåkappe beskytter dine tæer mod stød og slag i kuperet og ujævnt terræn

Den formstøbte Eva-mellemsål sørger for god stødabsorbering mens Contagrip MA ydersålen giver godt greb i ujævnt terræn på glatte klipper og mudrede stier.

Salomons 3D Advanced Chassis-teknologi sikrer derudover yderligere stødabsorbering mellem yder - og mellemsål og forebygger skader ved hjælp af pronations-kontrol.

Alt i alt er Wild en suveræn allround vandresko som du kan bruge i det meste terræn og under de fleste forhold.

Loading...