farve: Elk
Størrelse: 8

Sorel

RYLEE

999 kr.
RYLEE
Sorel
RYLEE
999 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Sorel Rylee WP (WaterProff) er en velsiddende vinter- og efterårsstøvle der er knap så klodset og varm som den ikoniske Pacboot. Rylee er derfor et perfekt valg til dansk efterår og vinter der normalt byder på mere gråt og vådt vejr end sne og hård kulde.

 Støvlen er opbygget i kraftigt vandafvisende skind og alle syninger er seam-seal så du får en støvle der kan klare de fleste regnbyger og en eftermiddag i sneen når der skal bygges snemand og kastes med snebolde.

 Støvlen er isoleret med blød fleece der giver god varme på kolde dage og har udtagelige EVA- såler med blød mikrofleece på toppen som sikrer både komfort og isolation mod et koldt underlag.

 Rylee er forsynet med en blød fleksibel ydersål i gummi der giver et godt greb på både sne og regn-glatte overflader. Sålen har sildebensmønster der sikrer at der ikke sætter sig store sneklumper fast i sålen hvis støvlen bruges på skiferie eller kælketur.

 Støvlen er designet så den er nem og hurtig at stikke i så du hurtigt er ude af døren og ikke skal bruge tid på besværlig snøring når ungerne skal hentes eller hunden skal luftes

 Alt i alt er Sorel Rylee en lækker lun og stilfuld  vinterstøvle der får dig tør og varm gennem vinterkulden.

Loading...