PurePower

Recovery Blåbær & Vanilje 1,6 kg

478 kr.
Recovery Blåbær & Vanilje 1,6 kg
PurePower
Recovery Blåbær & Vanilje 1,6 kg
478 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
Forlænget byttefrist indtil 30 dage efter genåbning.
Ved endt træning skal kroppen restituere, hvilket vil sige at kroppen skalgenopbygge muskelfibre ud fra de depoter, der er til rådighed. Derfor er det vigtigt at kroppen får tilført den rigtige fordeling af kulhydrat og proteiner. Det optimale miks efter konditionstræning: Indenfor den første halve time efter slidsom konditionstræning, er det optimalt at få 0.20-0.25 gram protein pr. kg kropsvægt. For kulhydrat ligger det akutte behov på ca. 0.50-0.75 gram pr. kg kropsvægt. Noget af det dækkes fint af en banan (ca. 25 gram kulhydrat). Behovet for en gennemsnitsmand på ca. 80 kg efter konditionstræning: 15-20 gram protein 40-50 gram kulhydrat. I restitutionsprocessen nedbryder kroppen proteiner til aminosyrer, som anvendes til regenerering af fx muskelfiber, og protein spiller derfor en væsentlig rolle i restitutionsperioden. Pointen er dog, at i forbindelse med nedbrydningen af proteinet anvendes der energi, og såfremt den eneste ernæringskilde er protein, så vil kroppen skulle arbejde mere for at kunne omdanne proteinet til de brugbare aminosyrer. Efter intensiv længerevarende træning eller konkurrence over 1 time vil især energidepotet være tømt, hvis ikke muligt at vedligeholde undervejs. Dette medfører en ikke optimal restitution, da man kan risikere at kroppen ikke har adgang til den ønskede mængde protein til omdannelse, da noget er tilgået selve omdannelsesprocessen. Et restitutionsprodukt skal derfor indeholde en del letoptagelige kulhydrater, således kroppen får tilført den tilstrækkelige mængde energi til at omdanne proteinet. PurePower Recoveryer derfor etoptimaltrestitutionsproduktmed god aminosyreprofil, letoptagelige kulhydrater i form af maltodextrin og fruktose, og sidst men ikke mindst fantastisk smag.
Loading...