Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951

419,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Få pulsen op med LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport-sættet, der bringer spændingen fra dinosaurforskning og eventyr til dit LEGO-univers. Inspireret af Jurassic World-filmene er dette LEGO-sæt designet til at lade dig bygge, udforske og genskabe spændende øjeblikke fra Jurassic World-universet.

Sættet indeholder LEGO-replikaer af to ikoniske dinosaurer: Pyroraptor og Dilophosaurus. Pyroraptor, kendt for sin hurtighed og smidighed, og Dilophosaurus, med sine karakteristiske kragetæer og den frygtindgydende kam, er begge designet med realistiske detaljer og bevægelige led. Den medfølgende transportvogn er udstyret med robuste vægge, et styrerum og plads til de værdifulde dinosaurforskningselementer.

Byg og udforsk den fantastiske Jurassic World-scene med det medfølgende miljø. LEGO-sættet indeholder også minifigurer af modige dinosaur-udforskere, komplet med udforskerværktøj og udstyr, klar til at opdage og studere disse præhistoriske skabninger.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en lærerig rejse gennem dinosaurernes verden og introducerer dig til karaktererne samt de unikke træk ved Pyroraptor og Dilophosaurus. LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport-sættet er ikke blot en byggeoplevelse; det er også en invitation til at deltage i Jurassic World-eventyret på din egen LEGO-måde.

Oplev spændingen ved dinosaurforskning og -transport med LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport. Byg, leg og udforsk dette fantastiske LEGO-sæt, der vil appellere til både Jurassic World-fans og LEGO-entusiaster. Et must-have for dem, der ønsker at bringe en del af Jurassic World-magi hjem i deres LEGO-samling!
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
Lego
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
419,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...