Lige nu får du 25% på alle julekalendere fra bl.a. The Body Shop, Rituals og Biotherm.
Størrelse: 100 ML

TOM FORD

Private Blend Ebene Fume EDP

2.340 kr.
Udsolgt
Private Blend Ebene Fume EDP
TOM FORD
Private Blend Ebene Fume EDP
2.340 kr.
Udsolgt
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Mindfulness møder overflod i ÉBÈNE FUMÉ, en sublim duft med det ældgamle Palo Santo-ritual i hovedrollen, der giver en centreret ro blandt opvarmet træ, friske urter, tryllebindende harpikser og overdådige blomster. ÉBÈNE FUMÉ er en både rensende og udsøgt opstemt duft. Den starter med et strejf af Palo Santo-røg et frisk pust, der opløfter sjælen og er inspireret af det legendariske brændende træs rensende egenskaber. Palo Santo-træet afgiver en mystisk og aromatisk essens, der kombinerer jordnoter, træ, citrus, røgelse og et beroligende strejf af fyrrenåle. I duftens topnoter er også sort peber-absolut og violblad, der kommer til udtryk med træduftende jordbundsnoter.

Hjertet af ÉBÈNE FUME består af røgede lædernoter og undernoter af tørt træ fra ene-essens og varm, elegant harpiks fra Spain Orpur®-cistus-absolut. Papyrus-essens og pragtfulde blomsternoter blander sig med skønne roser, og udsøgt afrikansk ibenholt træ, der har samme farve som den mørkeste nat og er lige så forførende kommer frem i toner af læder og harpikser. Det afrikanske ibenholt suppleres af tonkabønnetræ og balsamiske naturlige ingredienser, der udstråler varm, træagtig og røget forførelse.
Duftens hovednoter:
Palo Santo, ibenholt, sort peber, cistusolie, rosen-neoabsolut, ekstrakt af guaiactræ

Du vil måske også synes om:
Oud Wood EDP, Santal Blush EDP, Tobacco Oud EDP
Spray duften på ren hud en eller to gange på de ønskede områder. Gnid ikke duften ind i huden, da det vil ændre måden duften udvikler sig på. Pro-tip: Opbyg en kollektion af dufte til ethvert humør.
Loading...