RARE BEAUTY

Positive Light Tinted Moisturizer - Foundation

279 kr.
Positive Light Tinted Moisturizer - Foundation
RARE BEAUTY
Positive Light Tinted Moisturizer - Foundation
279 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
En fleksibel, tonet fugtighedscreme, der øjeblikkeligt slører huden med en glødende, let til medium dækning - samtidig med at den fugter og beskytter huden mod solen.

Kendetegn og fordele:
- Tænk no-makeup makeup i en flaske. Denne superkomfortable, åndbare, tonede formel er let at påføre med fingrene og blandes som en fugtighedscreme til en glat, hydreret og naturligt strålende finish.
- Udvisker og udjævner øjeblikkeligt hudtonen og reducerer samtidig udseendet af porer og fine linjer.
- Med indbygget SPF 20-solcreme plus E-vitamin får du den solbeskyttelse, du har brug for, uden de ubehageligheder, der er forbundet med traditionelle solcremeprodukter. Din hud er aldrig klistret eller fedtet, men føles dejlig og fugtet.
- Langtidsholdbar dækning, der er så vægtløs, at den faktisk bevæger sig med din hud i stedet for at sætte sig fast i den. Det betyder, at den lægger sig jævnt, og at du altid ser ud og føler dig som dig selv.
- Findes i 24 fleksible nuancer, der passer til mange forskellige hudtoner uden nogensinde at efterlade en askeagtig undertone.

REELLE RESULTATER
- 100 % siger, at den glider glat på
- 94 % sagde, at den udjævner hudtonen med en naturlig finish
- 92 % sagde, at huden virker glattere, og at den er behagelig at have på hele dagen
- 92 % sagde, at huden fremstår glattere

(1)I en uafhængig forbrugerundersøgelse med 53 personer""Den er perfekt til de dage, hvor du bare vil have noget nemt at påføre på og stadig se pæn ud."" - Selena Gomez
Loading...