Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Politiets mobile kriminallaboratorium 60418

499,95 kr.
Politiets mobile kriminallaboratorium 60418
Lego
Politiets mobile kriminallaboratorium 60418
499,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i kampen mod kriminalitet med LEGO City Politiets Mobile Kriminallaboratorium! Dette spændende byggesæt giver børn mulighed for at udforske verdenen af kriminalteknologi og styrke retfærdighedens kræfter. Med avancerede funktioner og detaljerede minifigurer er dette sæt designet til at levere en autentisk og interaktiv kriminalistisk oplevelse.

Funktioner:

Avanceret Kriminallaboratorium: LEGO City Politiets Mobile Kriminallaboratorium præsenterer en mobil enhed fyldt med avanceret kriminalteknologisk udstyr, inklusive analyseværktøjer, overvågningsudstyr og et kontrolcenter. Legen er fyldt med realistiske detaljer.

Minifigurer af Kriminalteknikere: Inkluderer minifigurer af dedikerede kriminalteknikere, komplet med beskyttelsesudstyr og specialværktøjer. Børn kan fordybe sig i rollen som retshåndhævere og løse kriminalsager på en spændende måde.

Køretøjer og Udstyr: Sættet indeholder et mobilt kommandocenter og en ATV, hvilket gør det muligt for politiet at følge og indsamle beviser overalt. Udstyret med en mobil fængselscelle sikrer hurtig respons på kriminel aktivitet.

Kriminalistiske Funktioner: LEGO City Politiets Mobile Kriminallaboratorium har interaktive funktioner som en udtrækkelig antenne og en justerbar kran, der gør det muligt at undersøge kriminelle scener med præcision og effektivitet.

Kreativ Rolleleg: Dette sæt opfordrer til kreativ rolleleg, hvor børn kan iscenesætte kriminalistiske efterforskninger og forestille sig, at de løser mysterier. Legen styrker også samarbejde og planlægning blandt de retshåndhævende minifigurer.

Kompatibilitet med Andre LEGO City-sæt: Udvid dine kreative muligheder ved at kombinere dette mobile kriminallaboratorium med andre LEGO City-sæt og skabe en sammenhængende verden af byeventyr og retshåndhævelse.

Oplev spændingen ved at opklare forbrydelser med LEGO City Politiets Mobile Kriminallaboratorium. Dette sæt leverer en sjov og lærerig legoplevelse, der appellerer til børns nysgerrighed og retfærdighedssans. Giv dine små det rette udstyr til at bekæmpe kriminalitet og opretholde loven med dette imponerende LEGO City-sæt.
Loading...