Sisley

Sisleÿa Le Teint

1.120 kr.
Phyto-Teint Nude
Sisley
Sisleÿa Le Teint
1.120 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Phyto-Teint Nude er en plejende foundation uden olie, der føles naturlig på huden. Opnå en naturlig, strålende og jævn teint med en let dækning. Den flydende, friske og lette konsistens går i ét med huden. Den giver en meget let dækning, der ikke kan mærkes, så huden føles naturlig. Hudens tekstur udglattes, og huden tilføres fugt og og får mere fylde.


For hver dag der går, bliver huden smukkere, får tilført mere energi og stråler med mere glød. ""Vita-Light""-komplekset er med til at styrke hudens udstråling og giver større vitalitet og energi.


Vælg mellem 16 naturlige og strålende nuancer, der passer til alle hudtoner, fra lys til mørk.


Vælg den rette nuance:

• C - Cool: lyserøde undertoner

• N - Neutral: et miks af lyserøde og gyldne undertoner

• W - Warm: gyldne undertoner



MAKEUPARTIST DAMIAN GAROZZO ANBEFALER:

""Ud over at denne nye foundation ikke kan mærkes på huden, har den reelle hudplejende egenskaber, som giver huden en smuk udstråling. Den friske og flydende konsistens er virkelig overraskende. Den er en fornøjelse at påføre og arbejde med"". - Damian Garozzo, Makeupartist hos Sisley.


Effekt & Indhold:

• ""Hydro-Booster""-kompleks - En cocktail af hyaluronsyre og mikrosfærer af konjacglucomannan opretholder hudens fugtbalance, så huden forbliver fyldig og spændstig.

• ""Aqua-Lock""-kompleks - En cocktail af de vandbindende hovedingredienser vandmynteekstrakt og plantebaseret sukker, får huden til at føles frisk og tilfører øjeblikkeligt fugt.

• ""Vita-Light""-kompleks - Kiwi- og acerolaekstrakt styrker hudens udstråling og giver større energi og vitalitet.



Anvendelse:

Omrystes før brug. Påfør produktet med fingerspidserne eller Fluid Foundation Brush i lette, udglattende bevægelser. Start ved ansigtets midterlinje, og arbejd dig udad.
Loading...