3 FOR 2
Bliv sommerklar med 3 for 2 på Karmameju Sun

Hourglass

Phantom Volumizing Glossy Balm - Lipbalm

329 kr.
Phantom Volumizing Glossy Balm - Lipbalm
Hourglass
Phantom Volumizing Glossy Balm - Lipbalm
329 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Denne innovative 3-i-1-hybrid giver fugt som en læbepomade, giver fylde til fyldigere læber og giver en højglans som en lipgloss. Den banebrydende formel er tilsat vores Conditioning Complex, så læberne øjeblikkeligt ser blødere og glattere ud, mens de føles nærede og fyldte hele dagen. Den glider glat på læberne og giver en fyldig farve og behagelig komfort uden at føles klistret eller klæbrig. Fås i en kurateret samling af 8 nuancer og er pakket i en elegant twist-up pen for ubesværet påføring og præcision.VIGTIGE INGREDIENSER:

- Menthyl Lactate: Giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse.

- Conditioning Complex: En blanding af blødgørende stoffer og olier, der plejer, behandler og fugter læberne.EGENSKABER OG FORDELE:

- Fugtgivende, udglattende og blødgørende

- Giver en fyldig, højglansfarve, der smelter øjeblikkeligt på læberne

- Giver læberne synligt fylde

- Giver en forfriskende kølende fornemmelse

- Vegansk og cruelty-freeHOURGLASS-INNOVATION:

Denne innovative 3-i-1 hybridformel fugter som en læbepomade, giver fylde til fyldigere læber og giver en højglans som en lipgloss. Læberne ser straks blødere og glattere ud, mens de føles nærede, plejede og genopfriskede hele dagen. Med et unikt elixir af blødgørende stoffer og olier glider den glat på læberne og giver fyldig farve og behagelig komfort uden at føles klæbrig eller klistret. Menthyl Lactate giver en forfriskende kølende fornemmelse.CARISA'S TAKE:

""Jeg ønskede at skabe det ultimative læbeprodukt, der kan det hele. Denne unikke formel giver synligt fylde, næring og giver en dugfrisk, fyldig, højglansfarve med en forfriskende, kølende fornemmelse.""FÅS I 8 NUANCER
Loading...