farve: 0008

Lego

Peugeot 9X8 24H LE 42156

1.549 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dyk ned i spændingen og intensiteten af motorsport med LEGO Technic Peugeot 9X8 24H LE. Denne imponerende byggesæt giver dig mulighed for at genskabe den legendariske Peugeot Hypercar, der kørte i 24-timers Le Mans-ræset. Med utallige autentiske detaljer og avanceret teknologi er dette byggesæt en hyldest til ingeniørkunst og racerhistorie.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic Peugeot 9X8 24H LE er omhyggeligt designet for at genskabe den imponerende Peugeot Hypercar. Fra aerodynamiske kurver til karakteristiske detaljer vil du elske at udforske hver centimeter af dette fantastiske køretøj.

Fuld Motorisering: Oplev kraften og præcisionen i motorsporten ved at udstyre din Peugeot 9X8 med fuld motorisering. De avancerede LEGO Technic motorer og funktioner giver din model realistiske bevægelser og en autentisk oplevelse.

Fleksibel Affjedring: Tag udfordringerne på Le Mans-banen med stil med den innovative affjedringsteknologi. Uanset om det er skarpe sving eller ujævne overflader, sikrer LEGO Technic Peugeot 9X8, at din model forbliver stabil og kontrolleret.

Funktionelt Styretøj: Skru op for realisme med det funktionelle styresystem. Drej hjulene, og styr din Peugeot 9X8 præcist gennem banen, præcis som racerkørerne på Le Mans.

Realistiske Detaljer: Fra dekorative klistermærker til tro kopier af bilens interiør, er dette LEGO Technic byggesæt fyldt med små, autentiske detaljer, der gør din Peugeot 9X8 til et kunstværk.

Timerfunktion: Gør oplevelsen endnu mere spændende ved at tilføje en timerfunktion til din model. Udfordr dine venner til en virtuel 24-timers Le Mans-udfordring og se, hvem der kan køre længst.

Legends of Le Mans:

LEGO Technic Peugeot 9X8 24H LE er ikke kun et byggesæt; det er en hyldest til motorsportens legendariske øjeblikke. Tag styringen og skab din egen historie på Le Mans-banen med dette enestående LEGO Technic køretøj. Forvandl dit byggesæt til et kunstværk og deltag i legenderne på racerscenen!
Peugeot 9X8 24H LE 42156
Lego
Peugeot 9X8 24H LE 42156
1.549 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...