farve: Night Sky WS

Bundgaard

Petit Sandal

499 kr.
Petit Sandal
Bundgaard
Petit Sandal
499 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
30 dages returret

Petit Sandal er det perfekte valg til barnet, der er ved at kunne gå lidt selv, og vil typisk være et udendørs alternativ til en af vores Prewalkere.
Den er et oplagt valg, når barnet er kommet i vuggestue eller dagpleje. Det er en super blød og fleksibel model, hvilket er vigtigt, da barnet ofte vil have sandalen på lidt længere tid af gangen.
Den bløde og fleksible gummisål er ideel til børn, der stadig kravler lidt, men samtidig øver sig på at stå og gå på egne ben. Sandalen har desuden ekstra tåbeskyttelse til de små tæer, når barnet går, leger og udforsker.
Petit er produceret i bløde, åndbare lædermaterialer og foret med vegetabilsk garvet læder. Sålen er af gummi, og er en del af Bundgaard Zero Heel kategorien.
Anbefalet voksetillæg: 10-12 mm.
BESKRIVELSE
Pasform: Bred, men med gode justeringsmuligheder og et smalt slug samt hælkappe for perfekt pasform til både smallere og bredere fødder
Stabil hælkappe giver støtte og et godt hold om foden
Meget blød og fleksibel sko, der giver god bevægelsesfrihed for fødderne
Ekstra polstring i den øvre kant gør den super blød og behagelig at have på
Udtagelige indersåler gør det:
Nemt at tjekke om størrelsen er korrekt både ved køb og løbende under brug. OBS: små børn krummer deres tæer, og kan ikke mærke, når skoen er for lille
Muligt at lufte og tørre sålerne
Nemt og hurtigt at rengøre skoen indvendig
Læderet gør skoen ekstremt åndbar og giver et godt fodklima
Velcrolukningen gør skoen nem at åbne helt op, så den er let at få af og på. Samtidig kan velcrobåndene justeres og kortes af, så skoen kommer til at passe perfekt til det enkelte barns fod
PRODUKTINFO
Materiale: Læder (åndbart)
For: Vegetabilsk garvet læder (åndbart)
Sål: Gummi (TPR - høj fleksibilitet. Bundgaard Zero Heel)
Lukning: Velcro (nem at komme i og tilpasse)
GODE RÅD TIL PLEJE
Det er en god ide altid at imprægnere sko inden brug, for at undgå at snavs, fedt og væske trænger ind i læderet. Vi anbefaler, at imprægneringsmidlet vælges med omtanke.
Vi bruger selv Organic Protect & Care fra Collonil, da produktet primært indeholder naturlige stoffer som gør, at der ikke er grund til bekymring, hvis barnet kommer til at putte sin sko i munden.
Læder er et naturmateriale og hvert produkt er unikt. Efter noget tid kan læderet godt se lidt tørt eller træt ud, og trænge til lidt pleje. Start med at tørre skoen/sandalen af med en hårdt opvredet fugtig klud, og lad skoen/sandalen tørre. Brug herefter skocreme eller læderfedt.
Når produktet er tørret helt ind, kan skoen/sandalen med fordel imprægneres igen. Gentag gerne med jævne mellemrum.
NB.: Undgå at bruge skocreme og læderfedt på ruskind og glittermaterialer.
* BUNDGAARD ZERO HEEL
Bundgaard Zero Heel er kendetegnet ved tynde og fleksible såler, der øger bevægelsesfriheden og giver god fornemmelse af underlaget. Sålerne er flade uden hældrop, dvs. der er samme højde både for- og bagtil.
Tanken bag Bundgaard Zero Heel kollektionen er, at skoene er minimalistiske og udelukkende skal beskytte foden mod underlaget.
Loading...