Log ind
Jule­tilbud
Få op til 40% på Beauty Julekalendere. Skynd dig - kun så længe lager haves.

Estée Lauder

Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment

895 kr. - 1.300 kr.
Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment
Estée Lauder
Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment
895 kr. - 1.300 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Antænd din udstråling. Afslør et mere ensartet look.
Mørke pletter. Solpletter. Alderspletter. Mærker efter urenheder. Porer. Dette ultralette og ultrafugtgivende serum med C-vitamin får huden til at se mere ensartet, dugfrisk og strålende ud.
Med sit eksklusive kompleks af aktive ingredienser, der booster gløden, herunder 98 % naturligt afledte fermenter samt C-vitamin, hjælper det med at BRYDE cyklussen med trist hud, hjælper med at BLOKERE for forekomsten af fremtidige mørke pletter med kraftfulde antioxidanter og hjælper med at BOOSTE en ubestridelig klarhed.

1 UGE
93% af kvinderne oplevede, at huden så sundere og glattere ud.*

1 FLASKE**
Se en markant reduktion i udseendet af:
Mørke pletter, solpletter, alderspletter
Misfarvning, ujævn hudtone
Mærker efter akne
Porer
85% af kvinderne sagde, at deres hud så mere ensartet ud.*
87% oplevede fornyet klarhed.*

Er dokumenteret effektiv til alle hudtoner.

Serummet er inspireret af professionelle behandlinger og giver hurtigt strålende glød til mat og trist hud samt virker på synligheden af flere typer pletter og ujævn hudtone. Antioxidanter hjælper med at beskytte huden mod miljømæssige skader og dannelsen af nye misfarvninger i huden.

Rapid Brightening Treatments hurtigabsorberende formel hjælper med at udglatte hudens struktur og forstærke din glødende huds naturlige udstråling. Dette Ferment² + Vitamin C-serum indeholder anti-irritanter og en ekstra stor dosis hyaluronsyre og giver huden fyldegivende, lindrende og langvarig fugt, der holder i 48 timer. Oliefri. Skånsom mod alle hudtyper.

HVAD ER FERMENT²? Det er et kraftfuldt dobbeltferment, der kombinerer en høj koncentration af vores eksklusive gærferment med et melasseferment, der virker på pletter. Begge fermenter hjælper med at reducere synligheden af mørke pletter og forbedrer hudens klarhed, så den får en smuk glød.
Estée Lauders forskere er eksperter i fermentering, en proces, der koncentrerer og forstærker en ingrediens.

HVAD ER C-VITAMIN? Det er en kendt aktiv ingrediens, der booster gløden, giver anti-age-virkning og booster huden generelt. I Rapid Brightening Ferment² + Vitamin C-serummet virker det på mørke pletter i hudens dybeste overfladelag og hjælper med at reducere synligheden af misfarvninger. Samtidig hjælper de antioxiderende egenskaber med at modvirke forekomsten af nye pletter og misfarvninger i huden.

*Forbrugertest på 280 kvinder efter brug af produktet i 4 uger.
**Flaske med 50 ml.
Hvis du vil have strålende hud, der ser mere ensartet ud, så påfør Rapid Brightening Treatment på ren hud før din fugtighedscreme morgen og aften. Undgå øjenområdet.
Da UV-eksponering kan medføre forekomst af pletter/misfarvninger, er det vigtigt at påføre UV-beskyttelse efter påføringen af Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment.
Booster gløden. Reducerer synligt mørke pletter og porer.
Loading...