Køb 2 - få 25%
Lige nu får du 25% på ECOOKING. Shop her

Prada

Paradoxe Eau de Parfum Gift Set

900 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Prada Paradoxe Eau de Parfum er en feminin blomsterduft, der indbyder til at udforske og udtrykke kvinders paradoksale mangeartede dimensioner. Fejringen af aldrig at være den samme, men altid at være dig selv.

En duft af blomster og rav, der omfavner paradokserne af ikoniske ingredienser og afslører nye duftsensationer. Med dominerende noter af neroli og jasmin er Prada Paradoxe Eau de parfum en hvid blomsterbouquet med et strejf af en avantgarde duftsignatur af Ambrofix og Serenolide, der er med til at skabe et intimt og varigt duftspor ledsaget af en levende varme.

Sådan gør du: Prada-dufte forstærkes af varmen fra din egen krop. Påføres bag knæ og albuer for en stærk og holdbar parfumeduft. Når du har påført din Eau de Parfum, skal du undgå at gnide eller duppe huden. Det nedbryder duften og får den til at aftage hurtigere. Hvis du foretrækker at påføre parfume på håndleddene, skal du huske at påføre det igen efter hyppig håndvask, da det har tendens til at skylle duften af.

1266070 11 - INGREDIENTS: ALCOHOL PARFUM / FRAGRANCE AQUA / WATER LIMONENE LINALOOL BENZYL SALICYLATE BENZYL ALCOHOL METHYL ANTHRANILATE ETHYLHEXYL SALICYLATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE COUMARIN HYDROXYCITRONELLAL CITRONELLOL GERANIOL CITRAL TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE FARNESOL BENZYL BENZOATE CI 17200 / RED 33 (F.I.L. Z292435/1).
Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.
Paradoxe Eau de Parfum Gift Set
Prada
Paradoxe Eau de Parfum Gift Set
900 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...